Gracias!

Dec 19, 2011

Kisah Hantu Bola

Assalammualaikum...

Hola Mi Amor ~

Hantu bola??

Propa je lebih..hehehe...

Rasanya semua orang pun tahu... Latin ni ramai pemain bola sepak terkemuka...

Well, kalau I nak cerita pasal pemain bola atau semua yang berkaitan dengan bola memang failed.... Silap hari bulan boleh kena gelak berguling-guling dengan Mr Hubby...

Sebab Mr Hubbylah sebenarnya hantu bola...hahaha...

Sama dengan Iman... Like father like son...huh... (Jeles sebenarnye...nantilah dapat gegurl...)

Hari Sabtu yang lepas, kitorang pergi satu kedai pakaian & alatan sukan (futball-speciality) ni... Sebab nak belikan baju jersi Peru untuk anak buah kami yang dapat straight A's dalam UPSR hari tu... Imran Hafizuddin as a tokoh pelajar! Felicidades! Proud of you dear ~

So, Paktan (Mr Hubby) keeps his promise on buying you this....

Tada~

Original tau... Aunty & Iman temankan je, tak dapat ape-ape pun...uhuk.. ;)  Paktan pos melalui kawan die, nanti collect kat rumah uwan ye... Bila sampai aunty pun tak sure.... Ape-ape nanti text kitorang key...

All of sudden, Mr Hubby noticed & terpana akan sesuatu... and he became all mad...hahaha...

Layankan saje...






Autograph yang bukan je ade kat bola tapi kat baju jugak... Pemain dunia tu ~







Banyak giler collections die... Mr Hubby said some of them are legend...

Ooo...ok ;)

Aku mana tau sangat kan... Yang aku kenal Maradona je...kui kui kui...

Kecian Mr Hubby ketagih nak main bola....hehehee...



Taukey kedai kot...

Tu je pun...

Esta Bien... Ciao ~


P/S: Salah satu sebab terpikat dengan Mr Hubby sebab die main bola...suke stalk die dulu....hehehe



11 comments:

IntaNBerliaN said...

sy pun sk tgk bola tp xdalah smpai tahu seme psl bola.. hihii

zella y said...

untung la anak buah dpt uncle and auntie mcm ni...hehheheh

sy pon xbrape minat bola...klu tau nama2 pemain bola pon yg top2 je...yg nama masuk paper tp bhgian gossip hahahhaha

salam kenal! ;)

NOOR FATIN said...

bf saya minat tengok je, main jarang la kot apatah lagi nak kumpul jersi ke apa. hehe

abah saya pnn. tgkk pn dia malas. hahaha..

teringat khairul fahmi :P

Anonymous said...

hehhee skrg br stat2 minat tgk bola ngan en hubby...mcm org xbetul je biler goal...keh keh keh ~noya

Jones said...

salam kenal..

org ckp,pemain bola ni macho..tu yg rmai peminat..ahaks

Papa PUSS said...

minat tengok jew..
tapi xfanatik pon haha..
teman kawan boleh argh..
tapi suka picture baju bola nama imran tu..


BTW dah follow here..
Hope hit me back.. Thanks....:)

wahida said...

aku pun tak reti bab bola ni weh...tapi kalau tanya hubby, semua pun dia tau...huhu...

ejaMaria said...

hehehe... hubby kita pun hantu bola... kita tak berapa... tp lately ni asyik meneman dia tengok bola... sudahnya layan jugak... ;p

mylovely-cats.blogspot.com said...

Jersey bola ye...
Tapi tak berapa minat sgt lol..
sekadar teman tu boleh kot...tapi
sure tidor depan Tibi....hu3
anyway nice blog...

BTW kami dah jejak blog ni
jangan lupa jejak blog kami plak ye.. :-)

fyzz said...

fyzz pun suka bola gak..tp tak la obses sngt..kenal la Diego maradona, Gabriel batista, Owen, ronaldo and our legend mokhtar dahari yg telah mmbwa Malaysia ke olimpik...
waa..msti anak buah happy sgt dpt jersey tuh..cantik..:P

Daddylicious said...

hebat2 la koleksi t shirt dia...