Gracias!

Mar 15, 2012

WW: Udon en Peru? Nyum... Nyum... Nyum...



Pssst.... Terima kasih pada yang sudi Like Fan Page 'Living In Peru', semoga kita mendapat manfaat bersama... Siapa yang belum, kalau sudi boleh click button di sebelah atas sebelah kanan tu ye... Keep in touch amigo! xoxo ... Ops!


38 comments:

mamavogue said...

nyumm..
mase taip komen nih saye tgh lunch!
salmon fried rice :-)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

IS xmamam lagik.... lapaqnya

saniah said...

aihhh...lapo lah pulak tengok kan mee ni..:) nak gi cari benda makan lah..;)

maszmadi said...

wah... tetiba lapar plak...

|| NaFiRaa || said...

yum yum.. masak sendirik ka?? best2!

Hanis Azla said...

tgh puasa ni nmpk apa pun berselera.. he..he.. Alhamdulillah akak dah like fanpage tu..

ainnoraini said...

kakain belum makan lagi ni..mmg nnpk sedap jer...terasa lapa la pulak ni...

Imaan09 said...

slm kenal..
bestnya dpt folo blogger y hidup di bumi asing..nnt share cmcm ek..

Mama Ema said...

apa tu...cam mee jer..

norhidana said...

nsb lah udah kenyang huhuhuhi

BrightEye said...

Assalamualaikum Marya,

nmpk cedap lah marya masak.. rs mcm nak mkn sup lak utk berbuka nnt..hehe

Mixed-family in da house.... said...

Salam Marya,

Nasib baik I dah makan tau! Tapi .....




terliur jugak !!!!!!!!

Waaa!

Sue-Rya AQ said...

homai..sedapnye tgk food tu..gulp!

Pok Amai-Amai said...

Amboi! Makan udon tak ajak kite ke?

=p

AriF FaZDiLaH said...

ni kari laksa peru kah..

.:fyzz:. said...

sedapnya..

tiba2 tekak rasa tingin nk makan mee tomyam la..

miloais milo said...

lama iols tak menyinggah ke sini...
dan tetiba ternampak udon....
wahhhhhhhhhh!~ sedapnya!

ohh... sudah like juga Fan Page itewww!~ :-)

msredcheesecake said...

Mak msred suka sgt makan mee ni... Susah tak nak buat?

kakcik said...

Mee sup?

Nampak menyelerakan. :)

Yana Libra said...

udon sedap ke?

Aine Ainun said...

Assalamualaikum...salam kenal..baru dpt singgah sini=)

cantik blog...

AmirFX said...

Hola Marya! Mee Udon kat sana halal ker?

Mamasya said...

Aslmkum Marya.salam kenal juga dari Cairo.ohh Marya tinggal di Peru...bolehlah akak baca pengalaman Marya di Peru....tentu menarik.
re; Grand bazaar mmg best utk shopping...4000 kedai...puas pusing...

Puan Kutu said...

selalu dengar pasal mee udon nie tp tak pernah makan.hehe..

sy br like..Noor Murni tu sy.hihi..

Teenager Housemaid said...

wah so nyummy!

fieda said...

nmpk sedap..salam kenal dari saya fieda rafli..:)

Gen2Merah said...

salam kak Marya... terima kasih bebanyak ya sudi like Fan Page saya.. saya pun dah like page akak.. hihihi.... and thanx so much juga sebab sudi2 komen2 page saya yg tak seberapa tu...

p/s: pasal WL batu gajah di blog saya tu kan, memang asalnya tempat tu banyak batu2an yang menyerupai pelbagai bentuk.. ada yang berbentuk payung, juga bermacam2 rupa macam alien.. unik batu2an d sana.. ehehe

Anum said...

nyum2 . sedapnya
salam perkenalan juga sis..

Mama2Q said...

hehe...soalan ni takde kaitan dgn entry...nak tanya apa makna xoxo tu eh..selalu jumpa tp tak paham..maklumlah org lama, tak faham bahasa org muda ni kan..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk mnyelerakan...

Hanis Azla said...

Salam marya.. Terima kasih yer kerana berminat dgn novel akak tu.. InsyaAllah, takde hal utk akak kirimkan ke sana.. nnt PM akak kat FB yer utk bagi alamat marya di sana.. TQ.. Have a nice day..

Cho Zila said...

sedapnyer... nanti kita like ok... tak selalu tengok kawan duk kat peru...

Aishah Jahirah said...

adeh terus lapar tgk mkanan ni....xmkn lg ni..hehee
p/s:sama2...sib baek menjadi..:)

Acik Erna said...

hari ni acik pun masak mee..

NOOR FATIN said...

terliurrrrrr nyaaa! nyum3!

anisalya said...

sedap eh? jemputlah makan. hehehe...

Ezad Skytech said...

lapar pulak pagi2 ni bila tgk pic tu..hee~

IntaNBerliaN said...

sama2 kak.. hihii.. lgpun blh lbh tau byk pasal peru pas ni..hihii