Gracias!

Mar 7, 2012

WW: Seksualiti Merdeka... Euuwww! Yuck!!!

Venue : Kennedy's Park
Time : September 2011

Click gambar untuk tumbesaran!
Translation: Festival of sexual diversity and gender. Promotion with respect of trans, lesbians, gays, bisexuals & coexisting lifestyle (Pesta kepelbagaian seksual dan jantina. Promosi dengan hormat cara hidup trans, lesbian, homoseksual, biseksual & bersekedudukan) *Maksudnya lebih kurang beginilah

P.S. Saya ajak Mr Hubby pergi tengok, tapi dia tak mahu takut katanya nanti orang ingat kita pun sama... Saya pulak yang beria-ia nak tengok... Nak tengok je... Curious! Tapi tak pergi pun... Seperti yang saya kata sebelum ni, South America 'hebat' dengan benda-benda macam ni...

P.S.S. Semoga Allah lindungi kami dari malapetaka & bencana, maksiat bersepah-sepah & sangat-sangat melampau batas... Ya Allah, Ya Allah! Ya Allah!

P.S.S. Panduan & pedoman semoga negara kita dilindungi & diberkati olehNya... Say no tu Seksual Merdeka! 

P.S.S.S. Requested recipe next entrylah ye kengkawan, geli nak cerita kat sini... Loyo tokak!

23 comments:

Hanis MY said...

errkk pengsan... nauzibillah kan...

mama ju, said...

salam
moga hidup kita sentiasa dlm kebaikan dan dalam rahmat allah sentiasa.
Kisah mama tu kisah lama, lama sgt masa tu anak kecik2 lagi. kami di manchester.
Agak2 ada baby lagi di sana?

anisalya said...

alahai... dugaan duduk negara orang kan marsya.

Maya Mayana said...

padanlah mat afrika ni laku juga walau tk berapa hemsem...

mudah-mudahan kamu sekeluarga selamat ye di sana..

sorry lamdbat dtg...

chepah ila hussein said...

semoga kita dilindungi dari segala bala dan bencana.amin.

Ibuhani said...

Secara terang2an tu..........nauzubillahminzalik!!! Semoga kita semua dlm perlindungan n rahmat Allah SWT dr gejala2 yg x sihat n menyesatkn ini........ :(

.:fyzz:. said...

salam marya.

kes gini dh nak sampai menular kt negara kita...Ya Allah jauhkan lah dari semua ini..amin..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

p/s: xtually kan kak marya , is pun tingin nak tengok dan xplore ape ada kat dalam tu... hohoho (^___~)

norhidana said...

issssh serem nyer kak.... heheheheh
kalu dana pun dana tingin nk tgk camne gaya ye agaknyer yek... heheheh curios cam budak2 gitu

kt malaysia pun aritu nk bt gk tp tak jd...ish gile tul lah

Mixed-family in da house.... said...

salam marya,

sekali pikir-pikir, macam zaman moden ni sudah kembali ke zaman lampau kan.....

Nazayiena said...

Minta2 Allah lindungi kita semua dr bencana dan bala sbb angkara macam nie.

sabar kagawa japan said...

salam kenalan kak...

ish ade jgk yerr mcmtuh...kalo kt uae ni...alhamdulillah...mmg cukup jaga...sbb tuh nk masuk uae punye la susah...da lame yer akak duk peru....jauh tuh kan.....

de engineur said...

Wow..?? they can have whatever they want there.
But I believe we are created as man and woman, and it should stay that way.

sudipVSsenduk said...

dunia akhir zaman.. moga mereka diberikan hidayah Allah

|| NaFiRaa || said...

Ya Allah... mintak dijauhkan dari malaysia.. takut nanti Allah turunkan bala..huhuhu

take care yer~

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mgkin gempa yg berlaku di sana salah satu sbbnya krn kemungkaran ini?

NOOR FATIN said...

ya allah.. takotnyaa.. mintak2 la dijauhkan dari umat islam di negara kita.. amin.. :)

Lynn said...

yerk..nak muntah tengok yahudi nie..suka-suka hati je la..Dunia akhir zaman..tu yang kita nampak..yang kita tak nampak tu lagi lah kan...?

madammondoq said...

kalau i pun ada perasaan nak tengok jugak.. ingin tahu.. hehe... tp mintak dijauhkan lah kan..

LYAfrina said...

huhu..menakutkan..

Puan Kutu said...

emm hidup tak berpegang pada agama macam tu la.even agama lain pun melarang benda nie rasanya..

semoga kita semua dijauhkan..:)

AmirFX said...

Salam.. Hola Marya! Dasyat tol kat sana.. Semoga kita semua dijauhkan dari sifat tersebut..

Adylia Qarissa said...

minta dijauhkan dari perkara macam nie..