Gracias!

Jan 18, 2012

WW: Tempat menarik (Peru yo laiee ...)

Machu Piccu

Huachachina
Huachachina nite view
Lake of Titicaca, Puno

Lake of Titicaca

Around Lima, Peru

Parque el Olivar
 
Circuito Magico del Agua, Lima

Parque del Amor
La Rosa Nautica

Larco Mar

Psst... ada banyak lagi, nanti kite cerita lain key :) Ops!


Image: Google



 


45 comments:

Ummi Iman said...

best kalau dapat pergi.. memang menarik

Kakcik Seroja said...

Subhanallah... Indahnya pemandangan. :)

Tea said...

Fuhyooo cantik sgt berbeza dgn Malsyia tempat ituuu..

Tea said...

Larco mar tu mcm sgt scary jer pesisir laut tu...

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Daripada gambar2, Peru ada keunikan nampaknya .... teringin tapi sukar nampaknya sampai ke sana

azieazah said...

Kata orang, tuah seseorang itu tidak terjangka.

Peluang berada di negara orang, merupakan suatu tuah yang tidak semua orang dapat.

Tapi tentulah dengan usaha dan semangat yang tinggi juga.

Hati hati di negara orang, semoga selamat selalu.

Pemandangan yang menakjubkan!

IntaNBerliaN said...

cantiklah kak.. xtau la sy dpt merasa g sana or x..hihi

Totie@Tomy said...

bestnya kalau dapat kesana...salam kenal..

Totie@Tomy said...

bestnya kalau dapat kesana...salam kenal..

missSenget said...

macam banyak huruf C je nama2 tempt kt peru ni..

huachachina tu mcm oasis plak...

Lya Colours said...

subhanallah sangat cantik !

mama aini said...

assalam marya..bilalah mama dpt kesana ek?..sgt cantik pemandangannya !!!..bertuah marya dpt tinggal disana..

CaDLyNN said...

Cantiknye!

Eye_nee said...

Cantikkkkk nya sis...bila lah dapat jejak kan kaki kesana....

yana-feehily said...

teringinnya nak sampai sana..doakan ye :) nnt boleh p kat kak marya ^^

norhidana said...

cantik2nyer...lg2 kalu yg dkt ngn laut...

susumanis said...

MasyaAllah..kalau pompuan, kira miss universe lah nih..cantikkkkkk bagat nih..harus masuk wish list tpt nak pi kan....:))

Adylia Qarissa said...

cantiknya negara orang kan..

noor said...

cantiknya..klau dpt pegi sana alangkh bruntungnya saya hihihi

acheeqa farhana said...

cantik2nyee...

bile la boleh smpi sne...

Nida said...

Subhanallah... cantik sesangat... . moga-moga ada rezeki ke sana.. Insya Allah

ieda said...

allahh dikkk
cantik2 tempat nie
hurmm cuci mata dulu lahhh ;)

rATu kEBaYA said...

cantiknya semua tempat ni..

.:fyzz:. said...

Machu Piccu..cantik sngt tempat tuh...
marya pasni leh la ronda2 satu Peru kan...dn negara2 berjiran ngan Peru..bestnya

ainnoraini said...

cantikkknyeee...
hai bila la yee..nak merasa melihat pemandangan kat sane tuu..

Ibuhani said...

Wah.....peru ada byk tmpt menarik! Macchu Piccu is one of my dream places. Harap dpt gi situ satu hr nanti.... Huachachina tu nmpk mcm kt gurun?! Negara china ada satu jugak cam ni..... dlm desert dipanggil Crescent Lake!

~izan~ said...

cantiknya... bila la nak merasa ke sana..tgk aje la gmbr2 dari blog ini yg membawa kami terbang ke sana =)

sudipVSsenduk said...

Kagum, cantik & melopong lubang hidung saya tengok..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

cantikknyaa..


marya misti dh penah singgah tmpt tu semua kan?

Sue-Rya AQ said...

ya Allah..cantiknya!! pemandangan yg sgt indah..xtau la bila bole dpt ke sana ye..dlm msia pn x abis jln lg..hehehe

Acik Erna said...

assalam marya..cantiknya pemandangan..terima kasih sudi berkongsi disini..acik menunggu lagi gambar2 yang cantik dari marya..

suri solehah said...

subhanallah....Huachachina di kelilingi gurun pasir ke?

Cikpuan rara said...

parquel de amor?heee nice. me amor.

Izan Ishak said...

cantik2 semua tempatnya kan... indahnya ciptaan Allah...

Teenager Housemaid said...

wahhhh canteknya!!!!
bestnya kalau dapat pergi! :D

Mariambebakar said...

Cantiknya Tuhan ...

Cikgu Ma said...

subhanallah..cantik..teringin plak rasa nak ke sana...

khairul abdullah said...

Always wanted to visit Machu Piccu. Someday...i will for sure.

Asmara said...

hi marya! wah teringin nak pergi machu piccu tu! jgn lepaskan peluang pergi tempt2 menarik ni tau! :D

Puan Kutu said...

Ya Allah cantiknya tempatnya..ntah bila dpt sampai kesana..:)

Azi said...

tempat2 dalam gambar ni nampak interesting...adakah peluang azi ke sini suatu hari nanti????

yana-feehily said...

pelik kan bila ada org sanggup berhutang semata2 nak melancong..tp klu tk buat camtu payah plk nak p kan..tp berpada2 la.. ^^

AmirFX said...

Hola! Waaaa... La Rosa Nautica best jer tempat tu...

Apple Pearl said...

akak mlancong yee...bestnyee...tringin plakk nak pergii..:)

Lynn said...

Marya..cantik sangat gambar yg awak snap...cantik giler..