Gracias!

May 16, 2012

Gagagaga...

Assalammualaikum...

Hola!

Alhamdullillah, syukur-syukur... Nasib baik masih lagi boleh buka blog ni... Tak tahulah sebab apa secara tiba-tiba tak boleh nak access! Siap state "Your account has been deleted".... gagagaga... =:'O 

Macam-macam cara saya buat, godek sana, godek sini... Rasa macam nak give up dah... Sampai terfikir buat blog baru jelah... =='

Rasa nak nangis pun ada... banyak kenangan yang dicoretkan disini... Catatan untuk kenangan esok-esok...

 Saya ni bukan ada banyak duit, harta atau branded-branded stuffs to make people impressed, yang ada blog 'buyuk' ni jelah buat teman dikala sunyi...  Sunyi ke? hikhikhik ;)))

Terima kasih sudi singgah... ni nak cari anti virus or something to protect my 'diary' ni... Lepas tu nak masak meggi ke apa... Lapor ler pulok sejuk-sejuk ni...gagagagaga....

Loves ya!

Chau!

xoxoxoxoxo

P.S. Kena check and betulkan balik niat yang mana tak baik tu... Maafkan saya ye kalau sekiranya rasa macam saya ni menunjuk-nunjuk kepandaian, kelebihan ke apa... Ya ALLAH... segalanya dunia je ni... :'(

46 comments:

Anum said...

always support u

:: Mrs.Eady :: said...

Ala..tak dpt pegi Peru dpt masuk sini pun dah rase mcm dh sampai sane...hehee..

Nens Collection said...

sy pon pernah kene kak marya..google poning kot..;)

Munnafendy said...

sy suka sgt ayat last tu.. =)

bila2 nk buat ape pun mesti terfikir itu dunia semata2..

Fieza79 said...

rasa mcm berada kat sana bila tgk pic ni...
ada sorang blogger dah penah jd cm tu..blog terus kena delete...lps ni kena back up blog..spya bila buka blog baru pun entry2 lama msh tersimpan...

saniah said...

Ya ka ada problem? Ishh nasib baik dah ok ni..klau tak i'll miss u lah marya..;) nk tahu gak cerita2 luar ni...
keep updating ya..usah risau sgt k ;)

Mixed-family in da house.... said...

wow maggie ! syok lah tuh hirup kuah panas-panas dlm cuaca sejuk...huhuhuhu....

Pok Amai-Amai said...

Tak terlintas dlm ati nie bila baca entri awak, ade sifat dan sikap riak dan menunjuk2.

Lagipun awak, kita manusia biasa. Niat kita cuma nak berkongsi. Tp mereka pun manusia, terlanjur terdetik dlm hati nak mengata kite.....sy sendiri mintak jauhkanlah benda2 negatif nie.

Hal blog problem tu...sy pun pnh ade mslh yg same...mmmm.

Aku Seorang Pengembara said...

bahaya bahaya..kena ambik tindakan segera ni, kalau jadi kat akak, mau mengong tak tau nak buat camne....

mama ju, said...

Salam sejahtera Cik Puan Mar,

Moga ok-ok saja.
Dulu mama pun pernah kena. Godeh2 ok balik.
Terus menulis dan moga ukwah berterusan.
Nah.....salam sayang dr mama.

kakcik said...

Kakcik pun pernah kena dulu, alih2 dia pulih sendiri. :)

CaDLyNN said...

aiyok..kalo dairy ni ilang..sure nanges..huhu

IntaNBerliaN said...

bahaya gak ni kak.. nsb baik blh buka smula kan :-)

miloais milo said...

few months back - ramai rakan blogger yg hadapi masalah tak bleh nak access blog...

iols tak rasa pun uols menunjuk2 beb....
bagi iols - your entry banyak info jugak..
nak plak bila entry pasal negara yg uols duduk tu....

.:fyzz:. said...

marya ..fyzz pun penah kena..sedih sadis ssemua ada..dh la blog saya dh 4 thn...rasa tak tentu arah.gundah gulana gitu..tp mujur pastu dh ok..tui la en gugel fenin gamaknya..

Sue-Rya Qistina said...

always support u kak marya! saya suka je baca entry2 akak..klau yg x suka tu, silalah tekan X seperti di kanan skrin anda..terima kasih.. :)

ieda said...

sib baikkk leh bukak kan dik
kalau tidak kami2 rinduu lah ngan enty dari peruu nie ! .. ;))

Pen Biru said...

heheh..dia main2 jer tu..bikin gempaq..kena virus ke apa yg smpai keluar msj tu?

susumanis said...

jangan la ilang blog ni, ni je la peluang kita nk g peru jumpa beautiful marya virtually..hehe, take care darling n keep posting ya

~ yus ~ said...

tak pernah kena, takut juga kalau kena...huhu

Ummi Iman said...

kalau saya kena pun gagagaga juga ;) dah ok lega...

|| NaFiRaa || said...

salam marya..
errkkk.. blog kena delete.. banyak pulak kes blog kene delete kebelakangan nih.. kenape yer..

nasib baik boleh dapat balik blog marya nih.. kalo tak konfem ramai yang sedih.. zura pon selalu tunggu n3 terbaru dari Marya..hehehe

Alin Marlini said...

takut jugak kalau terjadi camtu...

Kakzakie said...

Sejak-sejak ini ramai yg kena macam Marya tau... tak tahulah kenapa ye nasib baik dah ok...

NOOR FATIN said...

sama la. penah terjadi gak dluu. macam nak pengsan. haha nasb baik dah okk..

mcm2 saya belajar kat sini tauu.. teruskan menulis blogg!

Ira Nira said...

nsb baik dh ok...leh lg nira jnguk akak =)..nk megi gak hehe

norhidana said...

blog saja nk bt suspen kot kak... kadang dana penah gk jd gitu... tp pastu ok balik...huhuhui masa tu seram gk jap...

dana suke baca blog akak sbb suke baca pengalaman akak di negara org...

jemarisuri said...

baru je nk kenal dh kena camtu plak kat blog marya nasib baik hayatnya msh pjg...blh lah js mai singgah sini lagi...hehe

Gen2Merah said...

ye lah kak,.. saya pun pnah sekali kena macam tu.. Your accounts has been removed.. Please contact the administ bla bla bal.... wahhh mmg nak nangis rasanya.... nasib baik dapat settle kan balik..

Adylia Qarissa said...

Dkna pon pernah kene mcm akak

~::Chenta::~ said...

ahahahah ...
tengok2 tajuk jer ..
chenta terus ternyanyi lagu lady gaga ..


gaga gaga .. .. ^___^

Aishah Jahirah said...

kejam kalau betul2 xleh masuk....nak buat lain jenuh la...alhamdulillah dah ok...;)

Azi said...

agaga... sib baik boleh buka semula yer..

AmirFX said...

Salam.. Hola Marya! Nasib baik dapat bukak balik blog.. Cuba try guna Avira Internet PC antivirus..

Mama2Q said...

jgn la saya kena virus camtu, susah nak bagi antibitiok ni kalau blog dah kena virus..kena gi cari antivirus gak la..

Nieza said...

ramai juga yg berpengalaman bila blog jadi gitu tapi saya belum ada pengalaman lagi.nanti cuba cari cara atasinya kalau jadi lagi.

Marya, berapa lama dah kat Peru tu?dulu hubby saya ada kawan 3rd sec kat sana tapi dah blk ke wisma.Hubby marya ganti dia ke?kalau 1st posting mesti baru lagi la tu.hubby saya dah 2nd posting dah.rasanya lepas ni blk wisma la kot...:)

anisalya said...

sama la kita. kena muhasabah diri semula. pernah jdk. terkesima kjp. fikir2 bertakafur br la jmp jln nk buat mcm mana. alhamdulillah.

Gen2Merah said...

Mat pagi akak marea. Moga peru akan sntiasa baik2 saja d pagi ini ya

MulutPayau said...

Nasib baik dapat bukak balik blog ya...Alhmdulillah..

Azian Elias said...

dah dua org cerita benda yg sama.. suspend nya..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

(^___^)luv u kak marya!

MamaEma said...

sejak dua menjak ni..ramai yg terkena..nasib baik ada caranya...

Fai Shaklee said...

musim blog kena delete ker? masuk ni dh 2 blogger bgtau blog kena delete. ya allah, mintak dijauhkan... nangis fai kalau jadi mcm ni...

pssttt: kak, fai suka terjah sini. rasa mcm kt peru. hihi :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy suka baca diary peru nih..walaupon x dpt nk dtg selalu..sekali dtg kita baca sekali entri yg termiss


kita nyer blog lak dah 2 kali kena remove..memula dulu menggeletar..kali kedua dh blh handle dah hehe

Puan Kutu said...

nasib baik dh ok.sy suka baca kisah marya di peru.byk perkara baru sy belajar tentang negara peru.semua ni pengetahuan am..teruskan mencoret dan berkongsi pengalaman..:)

mama aini said...

ehem..pernah mama buka bloglist..banyak yg dideleted..sian kat diaorg..hu2x..