Gracias!

May 14, 2012

Meeting...

Assalammualaikum...

Hola Amigos!

Just a quick update... Been so busy lately (kononnya)... Busy apa ntah, hikhikhik ;)))

Alhamdullillah, after ambil vaccination hari Sabtu lepas kami semua sihat... Harap-harap berkesanlah hendaknya, sihat atau tidak semua atas kuasaNYA... 

Last week, saya menghadiri mesyuarat perwakilan di kedutaan... Saja tampal gambar kat sini untuk buat kenangan... :))) 


Kata-kata aluan dari Datuk Ayauf Bachi'


Lamanya tak meeting macam ni... Nak pegang pen pun rasa kekok...heheee...



Mesyuarat ni di pengerusikan oleh Datin Halimah selaku Presiden Perwakilan...


Melantik AJK, merancang aktiviti untuk sepanjang tahun ni... Insya'ALLAH :)))


Terima kasih kerana sudi singgah & baca coretan saya :)))

Chau!

P.S. Kredit pada FB Perwakilan, mohon Datin halalkan gambar-gambar ni... Untuk kenangan :)))

33 comments:

Nieza said...

Assalam, ni meeting AGM ke Marya? kami perwakilan Helsinki buat AGM bulan 2 hari tu lagi. hubby Marya keja embassy juga ke? kira kita satu kapal lah yer dr wisma putra:)

kakcik said...

Assalamu'alaikum Marya.

Semoga apa yang dirancangkan itu dapat dijayakan dengan lancar. InsyaAllah. :)

CaDLyNN said...

salam..kakmarya jadi ajk ape? :)

Ibuhani said...

As Salam Marya. Active jugak ye dia.....smoga aktiviti sepjg tahun 2012 ni nanti sukses!

Kasih Salina said...

salam kenal..sy jumpa blog ni dari blog mama aini..hihi..bestnya duduk overseas.suka baca pengalaman org merantau..jauh berjalan luas pemandangan..

Pen Biru said...

alamak..nk tegur sikit..gmbo agung tu patut dah kena tukar tu..heheheheheh

.:fyzz:. said...

Salam marya..holla..

Morning glory (skang nih baru kui 8 pagi kt Msia..:)
msti teringt balik zmn keja masa kt Msia kan bila attend meeting cam nih..:)

mamavogue said...

Marya Sayang,
wahh.. ala2 secretary gitu..

Pok Amai-Amai said...

Ouh, ade meeting juga ye? Keseluruhan org Msia yg ade kat sane, bape org ye?

:: Mrs.Eady :: said...

kelas!

mama ju, said...

Salam sejahtera Mar

Wah meeting tu memang nampak klas!
Moga Mar bahagia di sana.

ieda said...

waa bestnya
ala2 meeting ngan menteri lak kan
ekekek selalu tgk meeting macam nie dlm citer2 aje .. haaa tgk nie macam x caya lak ekek

semoga ajk2 yg dilantik dpt menjalankan kerja dgn baik ;) dikk amik pic tuu mereka x perasan ke ekeke ;))

Eye_nee said...

pasti byk aktiviti lepas ni...

anisalya said...

seronok meeting?

Nens Collection said...

holla hamigos..ari2 baca akak nye n3 dh boleh ckp peru dh..ahakkss!..

best giler..pengalaman yg berharga untuk insan terpilih..;) teringin nk jd salah sorang insan tersebut..;)

Kunang-Kunang said...

Salam Marya,


Semoga terus berbakti pada Malaysialah yer.

wahida said...

dah mcm secretary dah ko nok...

jemarisuri said...

salam marya,

thanks sudi follow dan singgah blog js..js dtg singgah sini tanda salam marya disambut dgn hati yg tersenyum...hehe..

tp camne js nk follow blog ni ye sbb tak jumpa js mencari2...hihi...

NOOR FATIN said...

salam.. kenangan semua ni kak. haruslah dikenang. hak3 bukan senang nak merasa mcm ni kan ;)

Zie said...

Tampal jangan tak tampal... kenangan ni tak semua orang merasa... huk huk syoknya..

jemarisuri said...

my dear dh jumpa dh, maybe tadi kt off kena time lunch baru ada..hehe..dh follow sini..

insyaallah yang maya akan jadi realiti..

Azi said...

sesekali meeting... berkorporat2 cam ni seronok jugak kan marya. rindulah azi suasana meeting, dah lama tak pergi keje....

|| NaFiRaa || said...

salam Marya..
hehehe.. macam meeting kt opis jek..
Marya pegang jawatan ape?? kikiki

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

kak marya, duk sana mang wajib join ape2 aktiviti la ye... (^___^) besnyer...

ct rahani said...

meeting sekali sekala sonok jugakkan.. klu hari2 meeting msti boring.. hehe..

Rtp Farra Arisha said...

what a lovely meeting! have a good day ahead...

norhidana said...

walaupun ahli nyer tak ramai tp apa yg dibincangkan tu sgt2lah penting... maklum mewakili negara kita

Gen2Merah said...

Datuk Ayauf Bachi' tu macam iras2 pemilik KFC kan.. ehehe

salam kak Marya.. terima kasih ya atas ucapan Hari Guru in advance kepada saya... ya, salunya guru lelaki salu jadi femes bila majlis ni.. sebab golongan kami x ramai... muird2 pun lebih suka dengan guru2 lelaki mostly...

entah, esok dapat banyak hadiah atau x.,. ehehe

Ummi Iman said...

Memang suka bergambar dan simpan gambar ;) Buat kenang-kenangan

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah marya ajk ya?

AmirFX said...

Salam.. Hola Marya! ehhh... Takder gambar makanan... haha.. Nway, harini dah ok sikit demam.. Thanks for the doa.. :D

Totie@Tomy said...

saya kalau meeting benda pertama yang saya pasti ingat makan..hehe

Syazwan Che Deraman said...

first time singgah blog ni.

sebelum ni, tak dideakan dengan rakyat malaysia di peru.