Gracias!

May 11, 2012

Feliz Compleanos & Feliz Dia de la Madre!

Assalammulaikum...

Hola!

Hari ni nak update laju-laju...hahaha ;p... Semalam, birthday abang saya yang  no. 6... Saya no. 7 (bongsu)... Dah wish dah pun birthday dia kat FB...hehehe... :)) Beza umur kitorang 10 tahun...hikhikhik... Memamg jauh jarak umur tu... Dulu, dorang (adik-beradik) ni suka cakap & sakat-sakat saya kata saya anak sesat atau anak punggut... huhuuu... Tak kisahlah boleh je buat ujian DNA..hehee... :D

Tapi kalau dikalangan kawan-kawan, selalu dorang ingat saya anak sulung... Tak tahu kenapa, maybe sebab saya nampak independent kot...uwek! :p 

Kesempatan ini juga saya nak wish pada semua ibu-ibu diseluruh dunia, 

Happy Mother's Day! Feliz Dia de la Madre! :)))

Rindu dengan mak! :'(

Di sini sambutan hari ibu boleh tahan meriahnya... Tak salah rasanya nak celebrate hari ibu ni, benda baik kan... Macam kita celebrate Labour Day, National Day... Lagipun, pada yang 'perasan' busy (termasuk saya dulu) dengan tugas seharian masa macam nilah kita gunakan untuk menyambut hari istimewa buat insan yang melahirkan dan membesarkan kita... Selain sambutan hari lahir mereka kan... (,")v

Selain dari tu, biasanya harga sewa hotel, restaurant, hadiah seperti perfume, flower, chocolate, SPA treatment and etc lebih murah sebab ada special discount on that day...hehehe *w*


Sambutan Hari Ibu & birthday mak last year... :)))

Tengok tangan dak tecik yang tak reti diam tu, dah selamat dah kena celup kek tu...hehehe ;))


Semua muka selebet! hehehe... Kita-kita je... Apa ada hal... Ok, tudung tu takde dijual di mana-mana ye! hahaha! :D

Abang saya yang birthday boy tu nombor dua dari belah kiri... Dia memang nampak muda... Menyampah! ;p


Just us! :))) 


Bagan Lalang in memory...

Do we still have time to be together & have fun again????

Miss each of you a lot...Insya'ALLAH, we'll meet again... ermmm... next year, where? Redang? Terengganu? Langkawi? Cameroon? KK? Dalam Malaysia sudah...hehehe... Susah, susah buat BBQ depan umah jelah...heheee...

Loves,

xoxoxo


P.S. Balik nanti sila bentang karpet merah, tuan puteri nak balik...hahaha ;p
P.S.S. Harapan setinggi gunung untuk balik next year... Doakan...

21 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

siratu dah beli bunga ros plastik utk akak, beli kat koperasi sekolah. nak tepek kat blog, ami tak kasi dgn alasan tunggu dia bagi hadiah baru masuk blog, memandai aje

Acik Erna said...

selamat hari ibu buat marya dan semua yang bergelar ibu

Gen2Merah said...

waahh, akak ni anak bongsu rupanya... salam keluarga yang ceria ya kak.. mesti tudung akak tu mahal kan.. ehehe

kakcik said...

Selamat hari ibu, Marya.

Ibu kakcik telah 'kembali' lebih 4 tahun yang lalu. Al Fatihah.

Orang lelaki ni memang selalu lambat tua wajah mereka kan?

AmirFX said...

Salam.. Hepi mothers day untuk Marya..

Adylia Qarissa said...

last week dkna p bagan lalang, air pasang..

untuk akak jugak, selamat hari ibu :)

maszull said...

assalamualaikum marya...selamat hari ibu pada ibu2 semuanya...:)

mama ju, said...

Salam sejahtera

Moga ukwah sentiasa terjalin.
Mama pun teringin jumpa Marya !

CaDLyNN said...

selamat hari ibu!
semoga kak marya boleh balik M'sia next year ye...

anisalya said...

selamat hari ibu jugak ye.

Pka Rahim said...

happy family... :)
selamat hari ibu..

ShimaSalleh said...

Samo la eden termasuk org2 yg anggap kak mar ni anak sulung! Huh mmg jauh bebeno jaraknye.. Hihihi

ieda said...

Eppy belated bday buat abang myra, semoga panjang umur dan dimurahkan rejeki selalu,
Aah org lelaki nie dikk payah nampak tua, dah hakikat ekekeke

Ps : dikkk diah dah smpai, tq so much dik, x sempat layie nak pos dlm blog ekekkeek

chepah ila hussein said...

Happy Mother's Day Kak Mar!
miss you!

Azi said...

selamat hari ibu utk semua ibu didunia ini.,,,,

cantik tudung... kih kih kih

NOOR FATIN said...

selamat hari ibu buat akak jugakk.. hehehe

mesti rindu kan kenangan yg lepas2. ;)

Ibuhani said...

Slmt hari ibu, marya!

Sue-Rya Qistina said...

happy mother's day kak marya!
semoga kita menjadi ibu yg hebat dan cemerlang utk anak2 kita.. :D

Mariambebakar said...

MArya anak bungsu?
Saya pun..hihihihi

Abang dah berpunya ke belum?.. Ada calon..hahahaha

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

insyaALLAH... selamat balik malaysia (^___^)

p/s: kak marya, mang lawa tudungnyer... hehehe

.:fyzz:. said...

msti marya rindu sngt kt mak kan...
eh jauhnya beza abg n marya...
sama ngan adik bongsu fyzz..beza ngan adik no 3...13 thn..

tuh la cantik ar tudung tuh..nak order la satu heheh