Gracias!

Apr 18, 2012

WW: Mister Potato... Mister Potato!





Psssttt... Satu-satunya Barangan Buatan Malaysia yang selalu kami beli... Harga S/. 6.90 lebih kurang RM 7.98... Itu je pun yang ado! Ops! ngeeeee ~


30 comments:

LYAfrina said...

hehe..mujur ada jugop kan.. blh la rsa

LYAfrina said...

hehe..mujur ada jugop kan.. blh la rsa

:: Mrs.Eady :: said...

Confius kejap sb sini dah khamis..hehehehee..... :)

♥MAMASYAZA♥ said...

beli mister potato, teringat malaysia

.:fyzz:. said...

salam marya...holla

oowh famous gak la Mr potato nih kt peru ya..mahai gak kan harga..maklumlah import from Malaysia..

Anum said...

hehehe nasib baik ada ek

Adylia Qarissa said...

spontan khamie yea..heheee..
dah lama tak makan mister potato nie..

Momma AA said...

Salam ..

Hai marya.. Momma kagum ada barangan buatan Malaysia diluar negara!!

Pok Amai-Amai said...

Wah...smpi gak produk nie kat sane kan? Bangganye...bagus gak produk Mamee nie. Worldwide. Nape org bangsa kite tak ley bisnes sebagus nie eh?

Sue-Rya Qistina said...

Bila lg akak blk Msia?
next time bole tapau bnyk2 dari sini..hehehe.. :D

Sidratul Muntaha said...

aku dah la tgh pose benda2 alah ni
aduhai..
lapo plak!!
karipap buat ujung minggu ni la rasanya...
takleh buat sikti2
nnti tak cukup!
ahahhaa..
jgn riso..
aku publish step by step...
dari mula nak adun tepung,smpai ke menggoreng...
:P

AmirFX said...

Hola Marya! Junk food feveret nie.. :D

Aishah Jahirah said...

glame mr potatoes ni....barang lain nampaknye tak tembus lg la pasaran kat sana ye....

noor said...

hehhe sib baik ada kt sana ek..sambil makan sambil nyanyi mr potato!!! heheh

Cho Zila said...

kitapun suka makan bendani.. tuler kalau der sekejapjer habisnyer...

Hanis Azla said...

terus akak teringin mister potato tu marya.. balik ni kena singgah kedailah jawabny..

norhidana said...

ada gk yek kak brg melesia sampai kt sana.... walaupun harganyer sekali ganda dr harga sini tp ok gk kan...tibe2 rasa bangga lak heheeheh

maszmadi said...

ooo ada eh kat sana.. hehe sedap tuh..

Cik FaRiZaM said...

perisa baru ke ????

salam kenal n follow sini

:D

afasz.blogspot.com

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy kan dulu x suka kepek-kepek kentang nih..tp ada sekali tu termakan org punya sedapla pulok..agaknya sbb org punya kot tu sbb sedap ~ngeeee

NOOR FATIN said...

lama xbeli.. mahal jugak ye harga kat sana. rasanya kalau kat sini xsampai rm7. hehehe

sedap2!

ieda said...

uishh boleh tahan mahal kat sana erkkk potato nie ..

ps : dikk email add email adik kat email akk leh tak ..
x ingat dah kat entry mana myra letak email add myra ..

ieda0106@yahoo.com.my
lepas email shout kat box akk ye dik

NIZAM said...

mesti tiap kali beli cakap camni: terubat jua kerinduanku pada Malaysia.

hehe.

:))

Puan Kutu said...

ada la jugak wpun jajan.hehe

Mama2Q said...

owh, peberet saya tu, tp bila beli selalu sorok drpd anak, taknak ajar dia makan junk food..lagipun nanti cepat habis....heheh...

Azi said...

mahai jugak ye benda ni kat peru..
azi jarang makan benda ni..

Ummi Iman said...

baru je makan :)ada 1 bungkus lagi.. suka mr potato tak masin sgt.. suka yg original ;)

iPad kat sana berapa harga? kalau murah bolehlah beli kat sana :)

MulutPayau said...

ohhh...kat sana pun ada jugak ya....terubat jugak rindu kat malaysia ya dik...akak pun suka mister potato tu...

Nazayiena said...

Ada juga barang2 buatan M'sia yg jual kat sana.....

Bulan Syurga Firdausi said...

marketing strategy die bagus...berani invest...kt cni RM5 lebih kot heeee