Gracias!

Aug 19, 2012

Salam Kemaafan Dari Jauh~

*Sticky Post*


Assalammualaikum wbt...


Dosaku ibarat butiran pasir... Mengharapkan ampunanNya... 

Duhai saudaraku... Maafkan aku & doakanlah daku... 

Taqabbalallahu minna wa minkum, wa ja'alanallahu Minal aidin wal faizin... 

Semoga ALLAH menerima (amal) yang telah aku & kalian lakukan, dan semoga  ALLAH menjadikan kita termasuk (orang) yang kembali (fitrah) dan (mendapat) kemenangan...


From Peru With Love,

Nadzri Sani, Marya Yusof & Iman'ul Yaqin... 


45 comments:

kakcik said...

Assalamu'alaikum Marya.

Selamat berhari raya di rantauan dan semoga tetap cerita bersama keluarga kecilmu. :)

SURIA AMANDA said...

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin dari Suriaamanda dan keluarga

mama aryan said...

salam aidilfitri..

Anum said...

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN

Mummy Chubby said...

Selamat hari raya Marya from Mummy JB with love...bila mau blk m'sia nih??

Nazayiena said...

Selamat hari raya aidilfitri,maaf zahir dan batin buat Marya dan family di Peru.

mamavogue said...

Assalam Marya Sayang,

Salam Aidilfitri dari mamavogue sekeluarga.
Semoga Syawal tahun ini penuh kebahagian dan keberkatan dari amalan kita di bulan Ramadhan.

Ampun maaf dipinta sekiranya ada salah silap sepanjang persahabatn kita di alam maya :)

Bulan Syurga Firdausi said...

selamat hari raye kak :) cepat btl mase berlalu kan..

KhaiRin : anies said...

Salam Lebaran drpd Kami
From Malaysia with love

|| NaFiRaa || said...

Selamat Menyambut Hari Raya jugak dari kami..
mohon maaf zahir dan batin..:)

ainnoraini said...

salam ramadhan...selamat menyambut hari raya yg bakal tiba tak lama lagi..

ucapan maaf dari kakain jika terdapat silap dan salah...

Nens Collection said...

salam lebaran ye kak marya..
nnt citer suasana raya kt sane ek..
x sabar nk tggu n3 raya kawan2 nnt..hehe

maaf zahir & batin kak marya..;)
peluk cium kt iman skali ye kak..hehe

CaDLyNN said...

selamat hari raya k.marya..
jgn nangis2 ye raya diperantauan..hihihih :p

maszull said...

assalamualaikum marya...selamat hari raya dr kami di Malaysia n mama mohon maaf jika ada salah dan silap...:)

Eye_nee said...

Salam Lebaran buat kamu sekeluarga sis..Semoga lebaran kali ini kita sambut dgn penuh kesyukuran..Mohon ampun zahir dan Batin...

CikLily Putih said...

selamat hari raya marya.. maaf zahir batin...

masak apa pagi raya nanti ek

Sue-Rya Qistina said...

selamat hari raya buat marya dan keluarga :)

Mama2Q said...

Salam Marya..
Selamat menyambut idulfitri..jgn nanges di rantau org yer....:)

Zie said...

selamat hari raya marya peluk cium dari zie di Malaysia..

Mariambebakar said...

Salam Hari Raya buat Marya sekeluarga,.
Terasa sayu dan hiba pula bila tengok kad raya Marya ni.
Salam Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin

Kad raya sangat cantik dan menarik:)

inazamri said...

selamat menyambut hari lebaran dan maaf zahir & batin.

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

selamat hari raya aidilfitri jugak kak... =)
ampun & salah saya pinta kalo ada silap salah, terkasar bahasa tersilap komen ke hape sepanjang berblog..

ieda said...

salam lebaran dari akk juga dik
mohon maaf sekiranya ada ketelanjuran kata dari akk ye dik ;)
semoga berbahagia di hari mulia nanti ;)

doc said...

salam Syawal awakk...

Raya ni keluar TV lagi tak?
:)

fiza said...

Salam aidilfitri buat marya & family. Selamat beraya di perantauan.

Khairul Abdullah said...

Salam Aidilfitri dari perantau kepada perantau. Semoga berbahagia di samping keluarga tercinta.

Semalat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin.

KHAIRUL - Germany.

jemarisuri said...

selamat hari raya marya..maaf zahir dan batin...

missSenget said...

slmt hari raya kak...
maaf salah silap..


esok raya dah kan kt sana...?

KakNi (CikNi Ahni) said...

Selamat Hari Raya. Maaf Zahir & Batin.

Kesuma Angsana said...

amin2 ya rabbalalamin, selamat beraya di perantauan ye! moga kemeriahannyer tetap dpt dirasakan

ina's said...

Salam

salam aidilfitri utk Mar & family

dr kak Ina (Seremban)

Daddy Ziyyad said...

Salam Lebaran buat Marya sekeluarga..
Saya pohon maaf andai sepanjang meng-komen ada tulisan yg terkasar/menyinggung perasaan..

Semoga awak sekeluarga happy berhari raya di perantauan :)

PS: tentang Hepatitis B, memang antara complication ialah liver cirrhosis( hati bengkak + rosak) dan boleh juga jadi liver cancer. Nasihat saya, ambil sahaja vaccination Hep B ini...walaupun selalunya kami yg dlm line medical mmg dah ambik ( sebab ada risiko contact dengan patient). Dos vaksin nya ialah 3 kali suntikan ( suntikan 1st, suntikan 2nd sebulan selepas tu & suntikan 3rd 6 bulan lepas 1st suntikan). Anak awak lahir di Malaysia dan dah complete semua vaksinasi wajib kan? Kalau ya, alhamadullilah, anak awak dah ada vaksin Hep B..sebab vaksin Hep B mmg termasuk sebagai salah satu vaksin wajib.

Mat Som said...

Selamat Hari Raya maaf zahir batin, untuk Marya, suami dan Iman yg jauh di Lima

sudipVSsenduk said...

salam Aidilfitri buat Marya & family. Pagi raya jangan nangis ya..

eB said...

" TLF & family menyusun 10 jari memohon maaf diatas segala keterlanjuran laku, kater & bahaser
serta kami ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
semua rakan-rakan bloggers

yang selalu datang menziarah ke blog TLF.

Aidilfitri hari kemaafan,
Menghapus kesalahan sesama insan,
Memupuk perpaduan sesama ehsan,
Mengikat tali keakraban.

MAAF ZAHIR DAN BATIN. "

MulutPayau said...

selamat hari raya utk Marya dan kluarga......maaf zahir dan batin...

Ummi Iman said...

Insyaallah... semoga sama2 amalan diterima di sisi Allah dan mendapat keampunannya.

Ummi Iman said...

Insyaallah... semoga sama2 amalan diterima di sisi Allah dan mendapat keampunannya.

mama aini said...

salam kemaafan dr mama juga buat marya yg jauh..jangan bersedih walau tak dapat bersama keluarga tersayang dimalaysia..insyaallah tahun akan datang marya akan berpeluang beraya bersama mereka..

Nor Salmi said...

Salam kemaafan juga drp akak andai ada komen yg mengguris rasa.
Selamat beraya di perantauan.. Moga ceria selalu bersama keluarga tercinta

izz iizza said...

salam aidilfitri marya..maaf zahir dn batin...semoga sentiasa gembira di hari lembaran biar pun berada di perantauan..:)

anisalya said...

selamat hari raya jugak ye marya. merasa la beraya di perantauan.

Myra Jay said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan salam perkenalan dari MJ :D

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

selamat hari raya 1433H ye kak marya, maaf zahir batin dari teratak siFaqir 'ilmu (^___^)

maszull said...

assalamualaikum marya...selamat hari raya mama dtg singgah beraya kat sini yer...:)