Gracias!

Aug 21, 2012

MHI, TV3 Again! Insya'ALLAH... ;)

*Sticky Post*


Assalammualaikum...

Dear Peeps & Friends,

Alhamdullillah dibulan baik & mulia ini, saya dipelawa lagi untuk ke udara secara 'live' dari Peru di MHI, TV3 pada HARI RAYA KETIGA (3 SYAWAL 1433H) bersamaan 21 OGOS 2012 (SELASA) lebih kurang pukul 7.30 pg hingga 8.30 pagi... Insya'ALLAH... :)

 Buat sanak-saudara, sahabat handai, rakan-rakan blogger yang terlepas rancangan MHI pada 2/8/2012 yang lalu dengan rendah hati sudilah kiranya bangun awal sambil makan ketupat rendang, sambil berkunjung ke rumah sanak saudara serta sahabat taulan, jangan lupa untuk menonton rancangan itu nanti ye! Ajak orang kampung sekali... ahaks! :D Saya akan berkongsi cerita Syawal kami di sini pula :):)

Credit: Google & TV3

Semoga perkongsian yang tidak seberapa ini mendapat redha illahi dan manfaat kita bersama...

Salam sayang & kemaafan dari jauh... Desde Peru con Amor! From Peru With Love!

Terima kasih TV3! :)





43 comments:

doc said...

Hola !!!!

:)

kan dah kataaaa......

kita try tunggu yang ni jugak :)

yusuflaili(Goku) said...

Alamak tak balik beraya ditanah air rupanya awak...apa2pun selamat hariraya maaf zahir dan batin pada awak dan rakyar kita disana.

Liyana said...

salam kak, wah glamour yuu.. hehe
sy tgk mhi mase akk cite pengalaman puasa kat peru.. tgk situ marya yusof.. aik mcm pernah ku dengar.. hehe rupenye blogger.. :)

Cho Zila said...

wau.. tv3 mesti sentiasa menjemput punya nanti... tahniah dik...
alamak masatuler akak dalam perjalanan balik kampung.. nak gak dengar suara blogger yang akak kenalini..

maszull said...

assalamualaikum marya...wah ada lagi yer tahniah yer...insyaAllah akan mama tonton nanti(takut lupa plak)kena set masanya...

disini mama ingin mengucapkan selamat hari raya buat marya dan keluarga dan mama juga mohon berbanyak2 maaf jika terdapat kekasarn semasa mama dtg mengomen di blog ini...:)

selamat hari raya...


Mama2Q said...

as-salam...wah...makin glamer tau marya! alhamdulillah dapat juga keluarga marya di kampung melepas rindu...insyaAllah nak tgk marya la nanti!

ShimaSalleh said...

Alhamdulillah. Beruntung kakMar. Best dpt kongsi pengalaman beraya di rantau, jauh dr keluarga..

Apa pun harap2 dpt tgok.. Tau la klu raya tak dok diam hihi.. Raya ke3 ada family day pulak tuh :)

Selamat hari raya minal ai'din wal faizin kakMar sekeluarga :)

Ummi Iman said...

Askm Marya,
Wah minat sungguh org tv3 dgn Marya. Kenalah buka tv pagi2 nak tgk. Boleh tgk sambutan raya di sana nanti...

mama ju, said...

Salam sejahtera

Hehe kan mama dah kata TV3 akan dtg lagi...InsyaAllah mama akan saksikan di tv nanti.
Selamat hari lebaran.
Maaf zahir batin dr mama yg jauh.

azieazah said...

MARYA,
kalu rajin malam sebelum program tu, U remind me ya? Mesej/PM kat inbox
FB Kak Azie ya? Takut terlupa lagi. Ohhh kalu boleh taknak terlepas
lagi kali ni...

Rumah Kuning said...

harap2 boleh ingat nanti. Slmt Hariraya. Semoga bergembira bersama keluarga tercinta.

Dinas Aldi said...

Insyaallah jika ada kesempatan, nak sangat tengok nanti.

Salam Aidilfitri & maaf zahir batin dari akak di Malaysia :)

mama aini said...

insyaallah mama akan menontonya sekali lagi..tahniah dear !!..dah popular ank mama ni ek..salam aidil fitri dr mama & family buat marya..ehem tahun ni mama beraya berdua dgn en.hb je..hu2x..terima kasih sudi jadi sahabat maya mama..

Ariff Budiman said...

Salam
Tahniah lagi sekali daripada saya. Insyaallah kami akan menanti sambil mengunyah apa yg ada didepan mata. Selamat hari raya aidil fitri buat Marya sekeluarga. Pastikan di Peru juga happening

Nor Salmi said...

Insyaallah, Marya. Harap2 tak terlepas tonton kali ni. Teringin juga tgk suasana beraya di sana.

ejulz said...

Selamat hari raya maaf zahir batin..

Daddy Ziyyad said...

Cool! keluar raya ke-3! Insya Allah saya akan tunggu tgk sambil makan samprit! ahahahaha..

ps: buatlah ucapan juga buat rakan2 blogger...ahahahahahah

izz iizza said...

mujur sy masuk blog marya hari ni..berpeluang la nnti tengok marya ke udara secara life di mhi..:)

Si Matatajam said...

Salam Aidilfitri buat Marya sekeluarga yg berada diperantauan...

CaDLyNN said...

wah..on -air lagi..
selamat hari raya :)

ieda said...

alhamdulillah marya , boleh kami rasa susana beraya di perantauan kan .. tahniah dik ;)

glamer lepas nie !!

Citarasa Rinduan said...

insyallahhhh..

ucapan u ayu jgn lupa ya.. hehee

Azi said...

HI MARYA..

TERINGIN SGT NAK TGK LIVE PSL MARYA, TP ITULAH SOKMO BANGUN LWT... ESOK KAN WAKTUNYA....

kakcik said...

Kebetulan pagi ini kakcik menonton MHI, nanti kakcik masukkan gambar Marya, ya. :)

sudipVSsenduk said...

yes! Dari dapur pagi tadi terdengar suara yg agak familiar dari tv. Bila jengah rupanya suara merdu tu milik Marya rupanya! :-) seronok dengar cerita raya di peru 'live' frm member blogger. Wah! Dah level artis skrg ni ya... :-) happy hari raya!

mama aini said...

assalam dear..mama menonton MHI tadi 7am..sedih pulak mama dengar suara marya waktu mengucapkan salam aidil fitri buat keluarga..ehem buat blogger pun ada..thanks dear..wah bestnya marya buat open house kat sana..kalau dekat mama mesti dtg..hikk2x..salam aidil fitri sekali lagi dr mama..thanks sudi jadi sahabat mama..slm sayang dari mama..

FnF Simple Life said...

Assalam Marya... wah3x syok lah ada TV3v datang buat liputan raya kan...hehehe... kat Jepun pagi raya je meriah raya kat embassy. skrg sunyi la plak... ramai balik msia cuti summer.

Cikgu Ma said...

selamat hari raya kak...saya dah dengar suara akak...sebak ea? sabar yea...happy2 tau..x mo sedey2 =)

ieda said...

akk pun dah tgk MHI tadi pagi ..
x sangka lak ..
sbb akk x ingat
kebetulan adik ipar bukak TV3 ..
terus terpacak depan TV ..
nak tgk liputan tuu

seronok lak rasa .. ;)

Deru Ombak said...

You made me feel sad... Teringat anak pun jauh di perantauan... Remind us ye Marya...selamat berhari Raya diperantauan.. :)

KakNi (CikNi Ahni) said...

Tahniah Marya!!! Dah femes awak sekarang!!!

anisalya said...

salam... akak tak sempat nak tengok sebab dok sibuk dgn anak2 di pagi raya kedua. dah la penat yang amat hari sebelumnya tu. sampai Ganu je dah berjalan sampai ke malam. adehhh...

Knor said...

TAK BERKESEMPATAN UTK TGOK..APA2 PUN SELAMAT HARI RAYA YG KE 4 YE MARYA.

Mariambebakar said...

Salam Marya,

Huhuhu, terlepas lagi. Hari ni baru mummy buka komputer (Itupun di ofis)..

Sedihnya :(

Apapun, mummy turut happy for you dear. Semoga Marya & keluarga terus dirahmati dan dilindungi Illahi, dan semoga terus glamor..hahaha
(Mummy gurau, jangan mara ye)
Salam Aidilfitri

blog-tips-kurus said...

wallaaaaaa... femes!!

Selamat Raye dear.. (>.<)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Nice...:-) slm kenal dari YM, :-)

Myra Jay said...

Salam Perantauan..

Macam mana la beraya di perantauan kan..

Walau tak semeriah di Malaysia, yg penting ada sambutan dah kira ok kan... ;)

Zie said...

terlepas sudah.. raya2 tak sempat nak tgk TV huhu Selamat hari raya dari kami di malaysia

Acik Erna said...

assalam marya..tahniah acik dah dengar/tengok..siap minta anak2 tengok sama ..

Masya said...

assalamualaikumm....

melepas sy nak tgk ... hari selasa tu kami berya di johor .. mmg x berkesempatan nak tgk tv

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

kak marya!!! is baru tau wini... wawawawa

kalau tak ada je kat umah kalau pagi2 tu... wuwuuwuwuwuwu!

Che Rosliza Che mat said...

Thanks Singgah My blog...Terlepaslah marya....anak2 sibuk tengok cerita mereka..

Puan Kutu said...

sy terlepas lg..mmg tak dpt info pasal ni pasal tak smpt jenguk blog pun..