Gracias!

Jul 19, 2012

Marhaban Ya Ramadhan!

Assalammualaikum wbt...

Hola hermanos & hermanas!

May this Ramadhan be as bright as ever
May this Ramadhan bring joy, health and wealth to you

May the festival of lights brighten up you
and your loves one

May this Ramadhan bring in you the most
 Happiness, joys and loves you have ever wished for

May this Ramadhan bring you the utmost in peace and prosperity

May lights triumph over darkness

May peace transcend the earth

Wishing you 1 month of Ramadhan
4 weeks of barakah
30 days of forgiveness
720 hours of guidance
43200 minutes of purification
2592000 seconds of Nur!

Wishing you a blessed Ramadhan :)

Bundle of Loves & Doa's,

Marya Yusof & Family

xoxoxoxo

45 comments:

Ezad Skytech said...

alhamdulillah dpt bertemu lagi Ramadhan utk tahun ni..:)

Kesuma Angsana said...

tq, wish u & the family the same too ye!. selamat berpuasa

|| NaFiRaa || said...

Salam Marya..
selamat menyambut Ramadhan buat Marya sekeluarga yang jauh di perantauan..
semoga kita semua mendapat keberkatan di bulan Ramadhan nanti..amin~

.........cP~ said...

Salam Ramadhan orang jauh...

Aishah Jahirah said...

salam kak....
slmt menyambut ramadhan...salah silap saya mohon maaf...;)

Aishah Jahirah said...

salam kak....
slmt menyambut ramadhan...salah silap saya mohon maaf...;)

Anum said...

selamat berpuasa

mamavogue said...

Insya Allah..
Ramadhan yang penuh barakah.
Same2 kita penuhi dan hayati nyer :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

selamat berpuasa marya =)

Momma AA said...

Salam Marya..

Salam ramadhan dari kami di Malaysia.. Semoga kita semua dilimpahi rahmat sepanjang menjalankan ibadah puasa dibulan Allah yang mulia ini.. Amin..
:)

Nens Collection said...

salam ramadhan jugak buat kak marya & famili d peru..semoga mendapat keberkatan di bulan ramadhan ini..insyaallah..;)

eLL said...

as salam kak marya.
selamat berpuasa!

fiza said...

Salam Ramadhan utk Marya & family.

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

salam ramadhan.. moga kita mendapat keampunan dan menjadi hamba yang terbaik... bukan sekadar bulan ramadhan sahaja, tetapi berterusan insyaALLAH (^___^)

Fai CeritaCinta said...

salam ramadhan kak marya... fai minta maaf ye andai ada terbuat akak kecik hati...

ShimaSalleh said...

Marhaban Ya Ramadhan..
Selamat berpuasa utk KakMar juga.. Apa agaknya juadah spesel kat sana waktu berbuka nti ye? hihi ish!ish! belum2 dh ckp psl mkn :)))

Abil Fikri Ahmad said...

Selamat menyambut Ramadhan nanti. Semoga di limpahi rezeki yg barakah buat marya n ur family, InsyAllah.

Azi said...

selamat menyambut bulan ramadhan penuh keberkatan ya marya...

Gen2Merah said...

salam akak Marea... lama tak singgah sini.. Hola mio carino.. ehehehe... selamat menyambut ketibaan Ramadan al-mubarak ya kak

jemarisuri said...

hola marya...
salam ramadan...moga tahun ini lbh bertambah lagi keberkatannya...ameen

AmirFX said...

Salam Marya.. Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak yang bakal tiba... :D

Ibuhani said...

Salam Ramadhan dr ibuhani...smoga ibadah puasa kita lh baik dr tahun sebelumnya!

Khairul Abdullah said...

Pn. Marya,

Selamat menyambut ramadhan al-mubarak untuk anda sekeluarga.

anisalya said...

selamat berpuasa ye Marya sekeluarga.

p/s: entah pesal la suah sgt nak loading blog marya. biasa okay je. huhuhu...

Hanis Azla said...

Salam ramadhan juga buat marya dan keluarga.. selamat berpuasa.. nnt show2lah pada kami menu berbuka marya dan suami di peru tu ya..

Zie said...

selmat ramadhan yer marya, semoga ramadhan di sana lebih ceria sam macam kat malaysia.

Ddila said...

selamat menyambut ramadhan beb!!

Asmara said...

Salama Ramadhan buat Marya sekeluarga. Peru start puasa bila?

MamaEma said...

Salam

Selamat menyambut bulan Ramadhan. kalau kat Malaysia puasanya esok..kat sana esok juga ke?

rATu kEBaYA said...

Salam...

Selamat menyambut ramadhan..

nora afamosa said...

Selamat Berpuasa kepada puan sekeluarga. Semoga mendapat rahmat yang melimpah-ruah di bulan yang mulia ini. Aminnn

Eye_nee said...

Salam Ramadhan buat kamu yg jauh diperantauan sis..Semoga hari2 berpuasa kamu penuh keimanan dan ketaqwaan....

gadisBunga™ said...

salam ramadhan dari jaybee di malaysia!! :D

fuad ansari said...

selamat berpuasa di perantauan...

bila nak balik Malaysia? (",)

eMMe said...

Selamat Berpuasa Marya n famili di Peru, dari eMMe Putrajaya...

SoLy SoLicious said...

salam ramadhan..selamat berpuasa

ieda said...

alhamdulillah dikk

salam ramadhan al mubarak dari akk sekeluarga .. semoga dengan ramadhan ini dpt memberikan keberkatan buat myra seisi keluarga disana .. aminnn ;)

Aju Mohit said...

Salam ramadhan buat Marya Dan family!! Berpuasa di tempat orang ye, macamana ye cuaca di sana?? Emm pengalaman menarik kan, insyaallah semoga Ibadah kita lebih baik Dari sebelumnya

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Marya.Selamat berpuasa k.atie ucapkn,semoga Ramadhan kali ini akn lbh bermakna.InsyaAllah
camna sambuatn Ramadhan kat sana..pastinya pasar ramadhan [paling dirindui cam kat Mesiakan :D

Thirah said...

Assalamualaikum...selamat menyambut ramadhan..itu la pertemuan yang tak pernah dirancang..Alhamdulillah..trah rasa sangat bertuah dapat berjumpa blogger yang sgt trah hormati..layanan mereka berdua sgt trah hargai dan hanye Allah sahaja mampu memblas..

Juliet_iRa~" said...

selamat dah berpuasa ea...;)

semoga tahun ni lebih baik dr sebelumnya..insya-Allah..

NOOR FATIN said...

semoga ramadhan kali ini lebih bermakna!! ;)

NOOR FATIN said...

semoga ramadhan kali ini lebih bermakna!! ;)

wan nurul hezrina said...

selamat berpuasa kay kak..ko nnt kasi post banyak2 resipi n makanan aku nak salin..taw..bleh buat koleksi resipi

izz iizza said...

salam ramadhan dn selamat berpuasa ya..:)