Gracias!

Jul 14, 2012

Holiday Mood :)

Assalammualaikum...

Hola! Hola Todos!

SubhanALLAH, Alhamdullillah... 

Thank you so much to the wishes & doas for hubby... Seminggu tak update... Still holiday mood... tapi nak jugak update sebab terasa rindu dengan semua ;))

A short update for today... I'm promise (,")v 

Before very-very long & sleepy stories about our vacation...hiks;))  

A new experience that full of mysteries, adventures & surprises! No word can ever describe... its just exciting & amazing... SubhanALLAH! :))

Syukur Alhamdullillah, segala-segalanya adalah atas kehendakNYA, kita merancang tetapi DIA adalah perancang terbaik :) 

Antara tempat yang sempat kami kunjungi...







Serta Paracas, melihat keunikan Balletas Island dan Chauchilla Cemetery dimana kami melihat mumia yang berusia ratusan tahun secara direct atau lebih dekat! :))

Masya'ALLAH... teruja sangat nak cerita... Semoga ada yang sudi membaca dan insya'ALLAH saya akan cuba membalas kunjungan semampunya... 

Buena fin de semana! Have a great weekend everyone! :))

xoxoxoxo

27 comments:

m.u.l.a.n said...

subhanallah cantik nya huacachina tu.. tak tengok yg lain lagi ni..

rest dulu nnti sambung cerita ya.. take care..

jemarisuri said...

hola hola...


cantiknye marya kt negara mana tu ye...jom la share citer tu...js nk baca ni...hehe

ShimaSalleh said...

Huacachina! Cantik! Subhanallah!

Abil Fikri Ahmad said...

Memang saya akui cantik sungguh..saya pun nk kesana la ada rezeki nanti..cantik, cantik..eemm mumia tu pun cantik ke!?

♥MAMASYAZA♥ said...

cantiknya huachachina. tak sabar nak tau cerita selanjutnya

eva said...

SUBHANALLAH!! cantek sungguh tempat tu..

blog-tips-kurus said...

jauhnya cuti-cuti... tak ajak kita ponggggg!!! ;)

rostina76 said...

tak sabar nak tgk next N3.....

anisalya said...

subhanallah... mmg cantik.

Mat Som said...

Subhanallah....Marya
Siarkan banyak-banyak gambar panorama di Huacahina tu, ia sungguh menakjubkan.

izz iizza said...

cantiknya tempat tu..bertuah marya dapat kesana melihat sendiri keindahannya..:)

Ummi Iman said...

Subhanallah cantiknya. Lama cuti.. rindu

azieazah said...

Jauh berjalan, luas pandangan. Kongsi-kongsikan ya. Seronok nak baca.

ieda said...

wahhhhhhhhhh
cantikkk
huhuhuh tumpang tgk dari kejauhan aje akk nie

nak fm ! .. ;))

umiyumi said...

Salam Marya,
wah seronoknya pergi holiday. cantiknya tempat tu.. bunyinya mmg eksotik sekali. tak sabar nak baca pengalaman Marya kat sana :)

BrightEye said...

Salam,
Subhanallah.. betapa cantiknye Allah ciptakan alam di kawasan padang pasir tu.. its Amazing..

sayadankamerasaya said...

nakkkkkkk sangat gi sini..
my dream place

UmmiSyarni said...

Subhanallah...cantiknya Huacachina tu!

yana-feehily said...

tak sabar nk baca ni..cam besa la, tak dpt pegi pun tkpa..asalkan dpt dengar cerita dari akak :)

Nens Collection said...

bestnyer!
cepat kak marya updted blog..
kami2 sume nk tgk jugak..;)

SURIA AMANDA said...

same goes with me...mood takde..rasa nak bercuti jer...

~~zana@pb~~ said...

Tak sabar juga nak baca entry seterusnya dari Marya.

mama aini said...

cantiknya ciptaan Allah..mama tunggu lagi entry tentang percutian marya & pic.nya..tak sabar.. :)

Ibuhani said...

Subhanallah....indahnya ciptaan Allah SWT. Nanti masukkn gmbr2 lg ye. X dpt gi dpt tumppang tgk pn jadilah! Lucky you!

Ibuhani said...

Subhanallah....indahnya ciptaan Allah SWT. Nanti masukkn gmbr2 lg ye. X dpt gi dpt tumppang tgk pn jadilah! Lucky you!

Hanis Azla said...

pengalaman yg cukup indah tu marya.. terima kasih yer sudi berkongsi dgn kami yang tak berpeluang untuk merasai pengalaman ke situ.. tengok gambar pun dah terasa keseronokannya.. leka akak mengadap gambar2 tu..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

kak marya, is stat sini.. punya lama xmai jenguk.. huhu...

windu kak marya (^___^)