Gracias!

Jul 7, 2012

Happy Birthday Dear Hubby! :)

Assalammualaikum...

Alhamdullillah, harini 7/7/2012 birthday my dear hubby yang ke-xx... hehehe ;)) 

Dear Abang,

Happy Birthday to you! Feliz Cumpleanos! Aid Milad Said! Selamat Hari Lahir!

Semoga apa yang dicita-citakan tercapai! Semoga dipanjangkan serta diberkati umur untuk bersama-sama menjaga serta mendidik anak-anak kita nanti... Semoga dimurahkan serta diberkati rezeki untuk kita sama-sama nikmati & syukuri... Merasa cukup dengan yang sedikit serta merasa puas dengan yang banyak... ;)))

Bie takde special hadiah untuk abang cuma bie doa abang bahagia dengan life yang kita sama-sama pilih ini... Bak kata our little boo "Iman takde duit nak beli mainan! Nanti mintak kat babah ye!" hehehee... 
*wink*wink* ;))


Terima kasih kerana sama-sama menjaga baby boo Iman! Mungkin kita bukan yang terbaik tapi kita cube buat yang terbaik demi anak-anak... Merekalah harta kita di dunia ini serta pencen alam kubur kita nanti... insya'ALLAH...


For my handsome-est, smartest, funniest and best-est hubby in the world, no gift could ever compare to a prayer I made of thankfulness and happiness I made to ALLAH today. 

Barakallah...barakallah...barakallahufik~

Iman's 7 months ;)))

P.S. Terima kasih juga buat mertua yang melahirkan serta membesarkan hubby ;))
P.S.S Hubby bercuti seminggu...Yeay!!! :DD
P.S.S.S This is auto-published entry... if you're reading, means that I did it! :)

51 comments:

ejulz said...

epy bday jugak.. smoga suami sihat slalu n murah rezki.. :)

kakcik said...

Selamat hari ulangtahun kelahiran buat suami Marya. Semoga rahmat dan kasih Ilahi sentiasa bersama kalian. Amin. ::)

susumanis said...

salam beautiful marya..Semoga Allah swt merahmati hubby marya on his birthday n alwiz..aaminn...Alhamdulillah atas kurniaan Allah swt untuk seorang suami yang baik pada marya kan..hubby pemegang tiket kita ke surga, jika dapat suami yang soleh lagi senang la laluan kita kesana..insyaAllah..enjoy yr holiday darling, may u keep smiling with yr dearest hubby n iman..aamin..

saniah said...

Syukur Alhamdulillah...selamat hari lahir buat your hubby...moga sihat dan diberkati Allah sepanjang hayat
:-) betul tu kan doa dr isteri adalah hadiah yg terbaik...

maszull said...

assalamualaikum marya...hepi besday buat hubby yer moga dipanjangkn umur,dmurakan rezeki selalu...:)

Tak Pe Je ~ TPJ said...

So sweet.. Terhura ai taww...! Ngeeee... Senah Helwa ya akhi. God Bless..!

sayadankamerasaya said...

HAPPY BIRTHDAY HUBBY AWAK!!!
:)

Rumah Kuning said...

happy birthday jugak utk buah hati marya. semoga sentiasa berbahagia dan dirahmatiNya.

atuk said...

Assalamualaikum Marya


selamat hari jadi utk hubby
selamat bercuti utk hubby...he he...ada masa layan isteri tersayang nya

Huda said...

Happy Birthday untuk suami marya..moga kamu semua berbahagia selamanya..

Mamasya said...

Slmt ulangtahun buat suami Marya. Moga Marya sekeluarga sentiasa bahgia dan ceria..

Ibuhani said...

Smoga hubby diberkati Allah SWT dunia akhirat n be happy dgn family Marya!

jemarisuri said...

selamat hari buat suami marya...semoga kebahagian yang dikecapi kini akan berkekalan buat selamanya...^^

NOOR FATIN said...

salam kak. lama xdatang sini. heheh rindu2!

happy birthday untuk suami akak! may Allah bless him and you and iman! ;)

Abil Fikri Ahmad said...

Semua doa u untuk hubby you, saya aminn kan....Happy Bday bro.

Aishah Jahirah said...

salam...selamat ulang tahun kelahiran utk hubby akak...semoga sekeluarga sentiasa hidup dalam rahmatNya..insyaallah..;)

♥MAMASYAZA♥ said...

happy birthday to hubby marya. semoga keluarga marya kekal bahagia selamanya. amin

Ummi Iman said...

Touching. Mesti hubby terharu membacanya.
Happy best day buat hubby Marya. Slmt dan berkat hidup dunia dan akhirat.

ieda said...

eppy bday buat suami myra ..
semoga bahagia bersama insan2 tersayang .. aminn ;00

izz iizza said...

happy birtyday ..semoga kalian sentiasa berbahgia selalu..:)

IntaNBerliaN said...

happy bzday utk hubby akak... moga sentiasa dikurniakan kesihatan yg baik :-)

ShimaSalleh said...

Time menap nih Peru dah pukul 2.38am.. kat m'sia 15.39.. Tido time! hehehe.. bebudak aje. Mak budak byk kije nk dibuat..
Selamat hari lahir utk en. suami..
Hari jadi dpt cuti pjg ehhh... aci tau! Take care kakMar & family.. Enjoy your holidays!

Mariambebakar said...

Salam Marya,

Happy birthday untuk suami ye,. Semoga beliau dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia & keluarga kalian bahagia selalu :)

Insyaallah, Amin

m.u.l.a.n said...

happy birthday untuk nya...

happy & healthy to both of u...

Mat Som said...

Assalamualaikumwarohmatullahiwabarokatuhhhhhh...
Holla....Marya

Selamat hari lahir utk suami Marya yang segak dan tampan bak lelaki2 dalam iklan koperat.

Saya tetap teringat ubi goreng yang menjadi sajian mahal di Peru itu....dlm entri Marya yg lepas.

miloais milo said...

happy belated birthday buat hb uols ye...

faraherda. razalan said...

Heee~ Happy birthday to ur hubby! Semoga dipermudahkan segala urusan olehNya.

=D

msredcheesecake said...

HB tuk mr hubby dia juga.... muga hubungan diberkati dan kekal insyaAllah

yana-feehily said...

hepi besday babah iman..may Allah bless..

p/s : btl apa yg k.marya nampak dlm gambar tu. hehe..tahniah. disebabkan k.marya teka dgn betul, yana nk bg hadiah,. tp pos kt dlm malaysia blh? bila nak balik?

Bulan Syurga Firdausi said...

sanah helwah :)

|| NaFiRaa || said...

Salam Marya..

Selamat hari lahir buat hubby Marya.. semoga semua doa dan impian nye akan jadik kenyataan.. amin~

cantek lah gambar happy family tuh~ iman tomey sangat~

FnF Simple Life said...

hepi befday...semoga pjg umur, murah rezeki dan tercapai segala impian dan cita2

Lady Rina said...

happy belated birthday jgk...

norhidana said...

heppy belated birthday utk cik abg Marya... semoga diberkati n diberikan kesihatan yg baik...

wah2 cuti seminggu msti bercutian2 nih... comel betul lah Iman masa 7bln tu... hehehhe

Nens Collection said...

sweet n3..hehe
hepi besday buat hubby akak yg ke ??..;)

semoga panjang umur & dimurahkan rezeki & bahagia hujung nyawa..;)

iman muka x berubbah..comel smpai besar!

Hanis Azla said...

semoga beliau mendapat keberkatan umur dan berbahagi selalu bersama keluarga tersayang..

CaDLyNN said...

happy bday jugak utk hubby k.marya..semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan bahagia selalu :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

sanah helwah untuk hubby kak marya... moga umur yang ada sentiasa diberkatiNYA.. amin...

moga kak marya sekeluarga terus berbahagia hingga ke syurga (^___^) amin

Eye_nee said...

maaf yer sis...dah 3 hari maknanya tidak menjeguk kamu...

Hepi belated birthday buat suami tercinta kamu...semoga dia sentiasa di Rahmati Allah S.W.T.....

Bulan Syurga Firdausi said...

cont... *today is . . . :)

mama aini said...

`hepi belated bezday` buat hb marya..semuga marya & hb berbahagia selama2nya ..amin..

wahida said...

selamat hari lahir buat ur hubby...

semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan sentiasa sihat hendaknya...amin....

Khairul Abdullah said...

Selamat Hari Lahir buat suami puan..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Aminnnn.

MulutPayau said...

selamat hari lahir utk hubby marya..semoga kebahagiaan yg dikecapi berkekalan hingga ke akhirnya...

MulutPayau said...

selamat hari lahir utk hubby marya..semoga kebahagiaan yg dikecapi berkekalan hingga ke akhirnya...

eLL said...

salam kak marya,
semoga berbahagia kak marya dan hubby, selamat ulang tahun kelahiran utk hubby kak marya.
:D

NUNU EERA said...

sweet.;) hepi bezday to him..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

happy belated birthday to ur hubby..


betul..hadiah yg lebih bermakna doa kita utknya..sy pon haritu belanja hubby piza je sempena besaday dia..x kaya jd nk beli hadaiah mahal mmg x mampu hihi

ieda said...

salam dikkk
eppy bday buat hubby tersayang
semoga kekal bahagia bersama insan tersayang dan panjang umur hendaknyaaa aminnnnnnnnnn ;))

fuad ansari said...

mesti akak tak pernah terfikir kan akan berkahwin dan menetap di peru.. (",)

7/7.. ramai betul kawan sy lahir pada tarikh tu... mungkin kebetulan kot.. termasuk kembar kat taman kami yg lahir 7/7... tapi kembar yg lebih besar.. bukan yg main bola sepak tu.. (",)

sampaikan ucapan selamat hari lahir dr sy utk abg atan ye.. untunglah dapat kak mar as a wife.. (",)

anisalya said...

happy belated to your dear husben.