Gracias!

Nov 30, 2012

Muharam Mubarak & Giveaway!

*STICKY POST. PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY*

Assalammualaikum wbt.

Hola Damas & Caballeros!

Alhamdullillah, syukur kita masih lagi diberi peluang oleh ALLAH SWT untuk terus bernafas di muka bumi milikNYA yang indah ini... Salam Maal Hijrah 1434H kepada semua! :)

Semoga kita terus berusaha untuk terus berhijrah kepada yang lebih baik lagi... 

May ALLAH SWT grant freedom and ease to all who are oppressed or facing difficulties, shifa' to the sick, nur & jannatul firdaus to all deceased. May ALLAH SWT continue to grant us all that we need each day... Insya'ALLAH... Ameen...

Sempena bulan & tahun baru Hijrah ini, kami ingin berkongsi peluang kepada rakan-rakan FB atau Blogsphere yang memiliki akaun FB untuk memiliki barangan eksklusif terus dari Peru! :)

Dengan lafaz 
saya ingin mempelawa rakan-rakan blogger, silent readers dan sesiapa sahaja dari Malaysia, untuk menyertai FB EXCLUSIVE GIVEAWAY - From Peru To Malaysia With Love (Like, Share & Win) dan seterusnya memenangi  barangan eksklusif terus dari Peru.

15/11/2012 ~ 30/11/2012

SYARAT-SYARAT & TERMA

1. Like "Marya Yusof" Page. >>>>http://www.facebook.com/LivingInPeruByMaryaYusof?bookmark_t=page

2. Seterusnya, "Like & Share" gambar di 'wall' anda. Penting: Sila pastikan 'privacy setting' anda berstatus "PUBLIC". Ini untuk memudahkan kami mengesan 'entry' anda.

3. Kongsikan dengan kami seberapa banyak pengetahuan anda tentang Peru di bahagian komen.

4. "Tag" SEKURANG-KURANGNYA seorang daripada rakan anda untuk menyertai pertandingan.

5. Lima Pemenang Bertuah akan dipilih. Anda dibenarkan untuk menghantar seberapa banyak 'entry' dan ini akan membuka lagi peluang untuk anda menjadi pemenang.

6. Anda berpeluang untuk memenangi produk eksklusif terus dari Peru.

7. Kami berhak untuk mengubah Syarat & Terma tanpa sebarang notis pada bila-bila masa.

8. Tempoh: 15/11/2012 ~ 30/11/2012

9. Penyertaan yang tidak menepati semua kriteria di atas tidak akan diambil kira.

Buena Suerte! Good Luck!





47 comments:

mama aini said...

assalam dear marya..salam maal hijrah dr mama buat marya dan keluarga.. ehem mama tak pernah lagi sertai GA camni.. :(
teringin nak join.. he2x..ehem banyaknya adiah yg menarik..

Mummy Akmar said...

Wow..hadiah dari Peru ni..menarik! InsyaAllah kalau berkesempatan!

Blog Qashmere
Style Me Gorgeous By Qashmere For Plus Size Fashion

Nor Salmi said...

Assalamualaikum Marya,
Wah, teringin nak join.. Harap2 berkesempatan..

Mamasya said...

Salam Maal Hijrah Marya.
moga tahun baru membawa lebih kesejahteraan dan kebahagiaan.

Nowwa Fitri said...

Wow! Ada giveaway...

Azian Elias said...

oooo..ada giveaway lah pulak yee..

great..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

(^___^)

norhidana said...

as salam Marya, salam awal muraham

nk try lah nnti, mana tau ada rzeki

Ema Blog said...

Salam Marya...thanks letak banner kat sana..ema dah buat tp tak menjadi..tak keluar gambar..cuma keluar link...camana erkh..

wow, hadiah dari meru..nak join lah jika kesempatan...nak citer tentang peru/..alamak pengetahuan kosong..

MulutPayau said...

Salam Maal Hijrah dari akak...

Kalau ada ksmpatan teringin jugak nak join...

Zie said...

Wah menariknya GA nih.. insyaallah join

Mama2Q said...

Salam marya. Saya lum berkesempatan pegi blog br marya,ni lappy dah baik insyaAllah sy jenguk ye. Pastu hari tu nampak marya tnjuk carpet bulu apa tu,teringin nak tau harga dia. Kalau affordable leh la order!

Mama2Q said...

Salam marya. Saya lum berkesempatan pegi blog br marya,ni lappy dah baik insyaAllah sy jenguk ye. Pastu hari tu nampak marya tnjuk carpet bulu apa tu,teringin nak tau harga dia. Kalau affordable leh la order!

Mat Som said...

Assalamualaikum Marya
Tawaran Marya tu sgt menarik minat saya, namun sekarang sya sdg menghadapi masalah....

Pembekal brg2 tu selalu kehabisan barang, menyebabkan tempahan pelanggan selalu tergendala teruatama cadar dan preesure cooker tu.

Jadi saya bimbang kalau dah diiklankan kat blog Marya yg glamour ni, lagi banyak tempahan, lagi pening kepala saya. Tunggulah saya ada produk yg betul2 baik, pembekal yg berdisiplin baru saya berani bisnes secara serius.

8 tahun lagi saya bersara, dan tentu bisnes online jadi matlamat saya.

Suriyana S Aflazal said...

Salam Maal Hijrah Melayu di Peru...semoga bertambah bahagia..makmur..jangan lupa Melayu kat Turki : )

Puan Kutu said...

woo inilah dia GA yg diwarwarkan tu.hiks..Insyaallah klu berkesempatan sy join nti..lgpun hadiah eksklusif kan.gila tak nak!haha..

Kakcik Nur said...

Assalamualaikum Marya.

Semoga ramai yang memeriahkan GA ini. :)

ieda said...

salam maal hijrah dear ...
huhuhu gA menarik .. sayang akk dah lama x xtive berfB ..
so gud luck to others yg joint :(

sal ya said...

salam...

kalau berkesempatan nak jugak join.

wan nurul hezrina said...

kak aku nak join nnt tapi guna fb laki aku leh?aku takdok fb kongsi2 ngan dia..nnt dah buat aku gtau kay..manalah tau ada rezeki=)

Hanis Azla said...

Salam marya..

Salam maal hijrah juga.. wah.. menarik GA ni.. hadiahnya pun sangat menarik.. tentu ramai yang berminat untuk mendapatkan product from peru tu.. All the best utk semua yang join..

Kesuma Angsana said...

insyaAllah sebab KA x brp aktif di FB ni

Kunang-Kunang said...

Salam Maal Hijrah untuk Marya dan keluarga,

Akak jarang masuk GA ni, bukan apa jarang dapat idea. Akak doakan GA ni berjaya.

IntaNBerliaN said...

mcm best je... nanti ada ms in shaa ALLAH join :-)

QasehnyaRania said...

salam maal hijrah juga:D

akak,
perlu buat n3 dekat blog tak?
atau just like n share je kt FB ;D

Queenie said...

salam dear...

wow hadiahnya menarik sekali..

sayangnya akak takder fb...:(

syiela said...

salam maal hijrah...

In Shaa Allah join juga nanti

wan nurul hezrina said...

belum like lahkak fb alpaka akk ni..tak dan.nnt dah like sebelum due aku kasi tau ek..janji aku join sbb manalah tau memang..bis aku hebohkan semua dapat carpet mahai alpaka..

aah dalam mingguniee aku buat entri promot alpaka carpet ko ek.bukan susahpun

faraherda.razalan said...

Wow! Mcm menarik je ni...heheheh!

Khairul Abdullah said...

Wahhhhhhh....tanak join tapi nak hadiah..boleh?

izan mama mia said...

wah..GA from peru..best nie....nak joint...nak joint...heheheh...wah ramai letak iklan kat cni.....saya nak letak juga boleh...ehe

suri solehah said...

Salam marya...teringin nak join sekali ni...

Si Matatajam said...

Assalamualaikum Marya..Hola...M joined!

CIK TOM said...

best..nanti ciktom join ye!

wahida said...

gud luck to everyone...

takde fesbuk nak join...huhu...

FnF Simple Life said...

salam maaf hijrah buat Marya sekeluarga... ;)

Pemikir said...

apa yang menarik di peru. slam perkenalan dari blogger baru

AKITAH the story said...

K.MAR,SHARE GAMBAR APE?

NzA said...

Salam Maal Hijrah...moga tahun ini lebih baik dr tahun yg kita tinggalkan...InshaAllah.....

wah best tu.....

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck kps yg join =)

Tea said...

saya menjenguk orang yang sedang membaca komen ini dengan ucapan.. "buat ape tu...?"

banyak update jd draf jer sebab mcm dah tak reti nak buat entry.. hah hah hah <<--- ini gelak mcm ada seram kan..?

Cikgu Ma said...

kena buat entry yea kak?

ummiross said...

Salam kenal Marya..ooh tinggal di Peru rupanya, terima kasih singgah blog ummi ye. Best2nya hadiah tu Marya!

Ibuhani said...

i SAY! cAM MN NAK LIKE fb I say! Cm mn nak like FB dia. Ibuhani dg tutup fb..... :((((

IntaNBerliaN said...

akak, sy dah like n dah share tp lum komen @ buat entry lg tau... nanti baru buat.. InsyaAllah, jika sempat esok.. nak kene layan anak la plak.. baru nak join, dah anak terjaga plak.. hihii

NoEn said...

salam kenal
wah menarik ni...kalau kesempatan mau join juga la

Aishah Jahirah said...

hari ni tarikh ttpnya....gud luck utk semua yg join...:)