Gracias!

Nov 26, 2012

GA - 5 Days to Go!

Assalammualaikum wbt.

Hola cariño!

Buat pertama kalinya saya adakan GA-From Peru With Love (Like, Share & Win)

Alhamdullillah, walaupun sambutan tidak seperti yang saya sasarkan tapi saya tetap berpuashati kerana masih ramai yang sudi mengambil bahagian... Terima kasih banyak-banyak pada yang sudi join! :):)

Kurang 5 hari GA ini akan ke kemuncaknya, insya'ALLAH tak lama lagi kita akan tahu siapa 5 pemenang bertuah itu! :))

Jika tiada sebarang masalah, kami akan umumkan pemenangnya secepat yang mungkin... Antara hadiah menarik menanti semua...

Mesti ramai yang nak tahu kan? :)

1.  KARPET ALPAKA - Size 0.8m x 0.6m (approx)


2. RUANA 

*Warna seperti di sebelah kanan anda-Merah Belacan*
3. Tiga FM- PERU


4. Apron Peru *Hadiah Tambahan*

Untuk makluman semua, hadiah no. 1 & no. 2 adalah hadiah UTAMA, jadi pemenang UTAMA boleh memilih salah satu hadiah tersebut... :) :)

Siapa JURI bagi GA ini?

Untuk makluman semua juga, saya BUKAN JURI bagi GA ini... Oleh kerana semua yang mengambil bahagian adalah terdiri dari kawan-kawan dan kenalan saya jadi, untuk menggelakkan berat sebelah atau 'bias' saya telah melantik JURI khas bagi GA ini!

Jurinya tidak lain dan tidak bukan adalah HUBBY saya! Mr Hubby-Nadzri Sani ;))

Puas pujuk dia ni untuk jadi juri... hehehee... :D

Terima kasih buat semua yang sudi mengambil bahagian! Semoga kita mendapat manfaat bersama... Salah satu cara saya mengeratkan lagi ikatan persahabatan sesama kita! Insya'ALLAH...

Good Luck! Buena Suerte! :))


29 comments:

faraherda.razalan said...

Hadiahnya lumayan. Sy try masuk FB jap lagi. Nak gak participate.

Kesuma Angsana said...

x dan nak wat lah kak!

mama_yayang said...

mcm mne yer nak joint?dh menggodek blog Marya, tapi tak jumpe lah plak..huhuh

Nens Collection said...

wahhh!! mmg syok habes hadiah die kak marya!..gud luck buat sume peserta!

Rai Ourkizuna said...

cantiknya...lumayan la hadiahnya.. tapi tak boleh nak access fb kat ofis.. kat rumah pulak susah nak access blog.. >_<

good luck pada yang join!

Mummy Akmar said...

Alamak..NAK JOIN..dekat mana syaratnya?

fiza said...

Alaaa...FB dah kena blocked lah kat office ni. Lunch nnt saya terjah jap ☺☺

SURIA AMANDA said...

hadiah yang first tu lumayan kan...cantik pun cantik...

izan mama mia said...

bestnyer hadiah....

Rizal Slaughterheart said...

Helamaaakkk~ dpt karpet tu, tido atas karpet jer ler..hehe

syiela said...

bestnya hadiah siapa la yg bertuah tu

Egg Head said...

saya FB tak ada? so macam mana nak join....

maszmadi said...

bestnyer.... x dapat pi peru, dapat adiah dari peru pon jadik lah... hehe

Ema Blog said...

Lumayannya hadiah...moga ada rezzeki ema..hehehe..

p/s : boleh jer..ema tak kisah..terima kasih marya..

CaDLyNN said...

hadiah yg best!

azieazah said...

Wahhhh menariknya hadiah..!

Saya kalu masuk, nak pilih En Juri sebagai hadiah saya. Ahaks!!

~~zana@pb~~ said...

Marya, ni kakzana la...bukan Yana, haha...silap type ke salah org? alaaa...akak sibuk la kat kelantan skrg, takde masa betul nak join. hati teringin bila tgk brg hadiah tu, bg free je la..kita tukar suka sama suka...hehe.

~~zana@pb~~ said...

Marya, ni kakzana la...bukan Yana, haha...silap type ke salah org? alaaa...akak sibuk la kat kelantan skrg, takde masa betul nak join. hati teringin bila tgk brg hadiah tu, bg free je la..kita tukar suka sama suka...hehe.

Rozita said...

nak try gak nanti...singgah sini jugak dan salam kenal dr ita... dah follow sini jugak!

Cikgu Ma said...

teringin nak join kak..tapi saya tak tau sngt pasal Peru..tau sket2 sebab baca blog akak...

Dinas Aldi said...

Wahhh best tengok hadiah tu! Best of luck pada yg join :)

IntaNBerliaN said...

oh tidakkkkk.. hadiiah best...

harap saya ada masa utk join n untuk dapatkan idea nak join ga tu

eLL said...

alamak, bestnya tapi tak sempat la kak. dah lama tak masuk FB...

huhuhu, sedihhh

Ibuhani said...

Cantiknya alpaca putih gebu tu!!!!! Ala nak jugak masuk tp dh tutup FB.....:((((

MulutPayau said...

menariknya hadiah2 tu...

sal ya said...

kalau ada rezeki...

Shalee Abdul said...

karpet eh? jam tangan tu xmasuk skali ke kak hihihi

IntaNBerliaN said...

saya dah join.. harap cukup syarat :-)

mama aini said...

bestnya hadiah2..gud luck buat yg join..