Gracias!

Oct 20, 2012

Alpaca Rugs in The House! ;)

Assalammualaikum wbt.

Hola peeps & amigos!

Atas permintaan, di sini saya letakkan beberapa gambar Alpaca Rugs... Corak, warna dan bentuk yang menarik...tertarik... kau memang gebu! hehehe ;)

Jom, cuci-cuci mata dengan barangan eksklusif ini!

 Sebarang pertanyaan boleh diajukan ke email saya maryayusof@gmail.com atau terus add saya di FB >>>>>> http://www.facebook.com/marya.yusof 

Makluman tambahan: Saya hanya akan approve selepas tuan/puan meninggalkan pesanan di inbox saya. Sekian, terima kasih :)

Kod di bawah gambar :)


AA 1


AA 2


 AA 3


AA 4


AA 5


AA 6


AA 7


AA 8


AA 10


AA 11


AA 12


AA 20


AA 14


AA 18


AA 19


AA 13


AA 21


AA 24


AA 25


AA 26


AA 27 

Gambar di atas adalah permaidani berasaskan bulu Adult Alpaca, lebih lembut & kuat dari bulu kambing biri-biri... Terdapat juga bulu Baby Alpaca, lebih lembut dari bulu Adult Alpaca... Tetapi lebih mahal dan tiada corak yang tertentu...

Eksklusif kerana Peru adalah pengeluar terbesar produk-produk berasaskan Alpaca ini... Hanya terdapat di Amerika Selatan...TIADA di tempat lain di dunia... Jika adapun, percayalah harganya sangat-sangat MAHAL! :)

 Exclusive goods only for exclusive people. And, absolutely you are exclusive! :) 

26 comments:

Abil Fikri Ahmad said...

Salam marya..aduhhh gerammmm tgk carpet2 cm tu..anggaran harga n keluasan..?..Kalau mampu nak beli la...gerammm oooo...

♥MAMASYAZA♥ said...

perghhh semuanya cantik2 belaka, tergoda akak tgk

mama aini said...

assalam..memang sgt exclusive !!!

kasihredha said...

salam
cantikkkknya
mahal ye..huhuhu
nampak gebu sangat bulu tu kan
sure best bila pijak.

AmirFX said...

Salam.. Hola Marya! Kalau letak dalam bilik tidur pun best gak nie... :D

Nai @ TPJ said...

Auwww.. Weler kudigoda, dear...! Love, Nai.

inazamri said...

mmg sgt cantik.Tengok dlm gambar je pun dah terasa lembut dan gebu.

Aku Seorang Pengembara said...

Salam Marya

OMG.....gebus nyer, juling jap bijik mater akak tengok corak2 tu...

.:fyzz:. said...

salam marya..
tgk ja terasa kelembutannya...seriyes..cantik plus gebus...suka2...yg AA25 tuh pun menarik hati..

Aishah Jahirah said...

pelbagai corak ada...memang sesuai la dgn org yg allergikkan....kalau buat tidur pun syok tgk tenggelam dek kelembutan dia..hehee

mala said...

geramnya tengok karpet. letak la range harga ..

Acik Erna said...

assalam marya..cantik dan nampak sangat kegebuannya dalam gambar2 yang marya kongsikan

ShimaSalleh said...

Kalau tido kat permaidani tuh mesti tak bangun2 kan... gebussss aje hikhik

m.u.l.a.n said...

woaahhh... gerraammmm nya tengok carpet2 ni marya..!!! nnti nak discuss dgn hubby...

S! M4T4 C0KL4T said...

cantik...hurmm agak2 la kan berapa harganye ye...dan bsr mana..^^

**maaf js dh takde fb...hihi

Ibuhani said...

Teringin nak pegang2 alpaca rugs tu.....hehehe....

Nens Collection said...

kak marya..rambang mata saya..haissshhh gewaammmmnyerrr!

syiela said...

cantiknya.. tergoda tengok engan kelembutannya

Kesuma Angsana said...

wah cantik2 semuanye ye

Nor Salmi said...

Wah, terasa kegebuannya!
Berkenanlah Marya, nanti akak pm ye..

susumanis said...

niat tu nak beli yg bulat gevus tu utk my mum, insyaAllah da ready me roger tau :)

UmmiSyarni said...

cantik.tapi mesti mahal kan?tak mampu den!

Golden Rose said...

cantik2 coraknya...gebu plak tu...xp kena p amerika selatan nak blinya or mahal...huhuhu

sal ya said...

gebu bkn main lagi...

Nur-nba said...

Salam singgah.. Cantiknya carpet2 ni.. suka tengok coraknya..
Salam perkenalan.

wan nurul hezrina said...

ooo tgk pic pun mcm lembut gla..kak mahai dok??sajerlah nak tahu..si kecik akutuh ada eczema tapi akulak geram tgk carpet2..huhu..fb aku payah bukak nnt ko gtaulah dlmblognie haaa