Gracias!

Oct 31, 2013

Sharing: Special Offer To All! ♥

*STICKY POST! PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY*

Assalammualaikum wbt.

Hola Amigos/as & peeps!

Tawaran untuk semua yang berminat untuk mendapatkan barang-barang yang terdapat di negara Peru...

Tawaran ni terbuka sehingga 31 Oktober 2013... Selepas tarikh tersebut secara automatik tawaran ini akan tertutup ok! :))

~Tertakluk kepada terma & syarat~

Antara barang-barangnya adalah :

1. Freeze Magnet Peru

Berharga RM 15 setiap satu... TIDAK termasuk harga pos... Jangan risau, saya akan buat penghantaran di Malaysia & BUKAN dari Lima, Peru.


Saya juga ingin membuat tawaran pertukaran FM dari luar negara selain Malaysia untuk ditukar dengan FM-Peru ini.

Untuk yang berminat boleh terus emailkan pada saya di maryayusof@gmail.com atau https://www.facebook.com/marya.yusof

2. Ruana atau Poncho 50% Alpaka 50% Acrylic 

Oleh kerana saya membeli dalam kuantiti yang banyak, saya mendapat harga istimewa dari butik. :)

Saya hanya menawarkan 2 jenis poncho/ruana yang PALING LARIS ini kerana selain cantik ia berkualiti eksport  :))

R1

Saiz M- RM 125
Saiz L- RM 145



Percuma Pin bunga yang berharga RM30 setiap satu! :)

R2
RM 125


-Colours available-

Harga adalah TERMASUK harga pos. Penghantaran akan dibuat di Malaysia & BUKAN dari Lima, Peru.

Lima pembeli pertama akan menerima pesanan pada bulan November 2013. Manakala, pembeli seterusnya hanya akan menerima pesanan pada bulan Januari/Februari 2014.

3. Permaidani Alpaka

Begitu juga dengan permaidani Alpaka.



40% diskaun untuk setiap satu tanpa mengira saiz & design. Harga selepas diskaun termasuk harga pos. Penghantaran akan dibuat di Malaysia & BUKAN dari Lima, Peru.

Design & Saiz boleh rujuk di sini:

Design Bulat
Design Segiempat Tepat

Pesanan hanya akan tiba di Malaysia pada bulan Januari/Februari 2014.

Email terus pada saya di maryayusof@gmail.com atau https://www.facebook.com/marya.yusof untuk sebarang pertanyaan.

4. Bengkung untuk bersalin Normal @ Ceaser


Oleh kerana ada yang berminat!

Harga bengkung ini adalah RM 250 setiap satu. Pernah saya ceritakan di sini : Berpantang ala Malaysia-Peru!

Ukuran pinggul dalam cm diperlukan... Jangan risau saya akan rahsiakan ukuran anda! ehehehe ;))

Untuk 5 pesanan yang pertama, pesanan akan sampai dalam bulan November 2013. Selebihnya akan tiba di Malaysia pada bulan Januari/Februari 2014.

Untuk yang berminat boleh email terus pada saya di maryayusof@gmail.com atau https://www.facebook.com/marya.yusof untuk maklumat lanjut.

Offer open to all serious buyers only!

♥ Muchisima Gracias! ♥

23 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Puncho & bengkung itu sgt menarik hati!!

:: Mrs.Eady :: said...

Pucho & bengkung itu sgt menarik hatiiii

Azian Elias said...

Poncho ari tu ada lagi. now kalau travel, my mom yg pakai. heee

Nurulhuda Abdul Latip said...

Cantiknya poncho tu!!!! Kita suka la, apa2 kita akan inform marya yea..Marya balik msia ke?

Kakzakie said...

Wah... dah business pulak dah Marya ye. Kakak terpikat dgn ponco tu cantik..

Nurzakiah Hanum said...

pagi ..

CaDLyNN said...

er..nak shopping la ni kene mintak permission hubby.. cantiknye permaidani tu..lame dah berkenan

Khai♥Rin : anies said...

marya, nnt tgk kt mail ya

JunAina said...

Jualan akhir tahundari Peru ya sis!

Permidani tu santekkknya....

m.u.l.a.n said...

interesting..!!

Ratu Hatiku said...

Cantik gler karpet tu..

Si Matatajam said...

Wah bestnya! Alahai Marya nak tukar FM luar Malaysia je yek... Baru ingat nk exchange FM dr tempat M, Langkawi ni..

Si Matatajam said...

FM tu kalau termasuk pos brp yek.

Mamasya said...

Aslmkum Marya

cantik-cantik....mmg good idea biz brg2 sana utk bawa balik sekali. baru tahu itu org panggil ruana/ponco...pernah juga tengok kat Cairo tp tak tahu org Arab panggil apa.

Ummi Iman said...

Cantik karpet tu..

izan mama mia said...

singgah ke peru..huhu...wah tawaran menarik..

eMMe said...

Salam Marya, tgk je hati dah berkenan... dapat FM pun jadilah kan... hhehe..

Ema Johari said...

FM jadi tumpuan ema....

Kesuma Angsana said...

wah mmg menarik ni !

Mama2Q said...

SALAM Marya..nak la poncho tu...nanti saya detail kat emel yer..dah 2 minggu tak bukak blog...bukak hari ni tgk2 marya dah nak balik malaysia...:)

Mat Som said...

Assalam Marya
Selamat hari raya Aidil Adha dan selamat hari lahir(ucapan terlewat)

Dah balik Msia nanti tentu ada projek besar, beritahu kawan2 ya

Sanisah Eeiyss said...

wow!

eh, is datang melawat dari kisah shaklee (^___^)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

kak marya!!! miss u