Gracias!

Aug 8, 2011

Happy Anniversary , Sayang...!

Sedar tak sedar dah 3 tahun aku & Mr Hubby mendirikan rumahtangga...Rasa macam mimpi..cepat betul masa berlalu...Aku & Mr Hubby berkawan selama 8 tahun sebelum kitorang diijabkabulkan...lama kan?
Alhamdullillah, jodoh kami memang sangat kuat..seperti orang lain jugak, macam-macam yang pernah kitorang lalui...rasa kelakar pun ada bila diingatkan balik...

Kepada Mr Hubby, terima kasih kerana menjadi suami yang terbaik untuk bie (I know you try the best) dan babah yang penyayang bagi Iman...Terima kasih kerana banyak bersabar sepanjang perkahwinan kita...bersabar dengan perangai isteri awak yang kuat membebel dan kadang-kadang diluar jangka ni, bie tahu kadang-kadang sampai berdarah telinga abang mendengarnye...Semoga jodoh kita berpanjangan sehingga ke syurga, Insya'Allah...

Bie sentiasa berdoa semoga apa yang kita cita-citakan akan terlaksana...jangan lupa perbezaan elaun EPSH tu bie nak...kalau tak, bie stay je kat sini dengan Iman...hehehehee..->>>>Gila, mata duitan betul ko ni!


1 comment:

chepah ila hussein said...

kak mar! happy anniversary!semoga jodoh berkekalan sehingga akhir hayat dan dapat zuriat lagik!