Gracias!

Oct 22, 2014

PRE-ORDER: GIRDLE B'FEMME!



Salam Sejahtera!

Apa khabar semua? Rindunya nak berblog tapi sekarang banyak komitmen tak sempat pun nak menjengah apalagi untuk update...

Terima kasih pada yang sudi datang bertanya khabar & baca past stories and 'like' my page... ada juga yang sudi add friend di FB... Thank you so much :):)



Saya banyak menerima pertanyaan tentang girdle B'Femme ini selepas baca iklan yang lepas-lepas... Saya minta maaf ada yang sempat saya balas ada yang saya tak sempat balas...

Berita baik untuk semua, sekarang saya buka untuk Pre-order girdle ini!

Harga adalah RM500 termasuk kos penghantaran!

Bayaran TUNAI dialu-alukan, tetapi boleh juga dibayar secara ANSURAN max 5 kali!

Deposit RM100, strictly no refundable!

SERIOUS BUYER ONLY!

Kelebihan girdle B'Femme?

1. Cara pemakaian yang mudah. Boleh terus digunakan 6 jam selepas bersalin normal manakala 24 jam selepas bersalin secara pembedahan.

2. Diperbuat dari material yang lembut dan anti alergi. Lapisan dalamnya diperbuat dari kapas (cotton).

3. Struktur 'girdle' yang elastik berfungsi untuk menyokong otot perut dan  mengurangkan kesakitan pada bahagian  luka pembedahan.

4. Mempercepatkan proses penyembuhan dan mengembalikan bentuk badan.

5. Memberikan keselesaan dan membantu untuk menguruskan aktiviti seharian.

6. Membantu mengecutkan rahim dengan lebih cepat.

7. Berasal dari Amerika Selatan/Latin. Dijual di Peru, Chile & Argentina juga di Amerika Syarikat.

Jangan lepaskan peluang untuk memiliki sekurang-kurangnya satu set 'girdle' ini!

Bagi yang merancang untuk hamil juga boleh memilikinya!

Saya jamin anda puas hati :)

Insha'Allah...

8 comments:

Khai♥Rin : anies said...

como esta marya??

Nurzakiah Hanum said...

bagus nie

Kopiolimauice said...

helloooo kak lamaaaa nya menyepi rinduuu ;p

m.u.l.a.n said...

Macam best je..

chelina said...

Mcm oke..
Salam maal hijrah...lama tak bersua tiba2 rindu ngan smua org...hehe

Mama3Q said...

aduh lamanya menyepi....bz benar ya skrg

Kakcik Nur said...

Khusus untuk lepas bersalin atau sesiapa pun boleh memakainya? :)

sudipVSsenduk said...

welcome back :)